0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi sen ne zman açım dedinde angarada seni gece gece efsane mekanlara götürmedim alındık valla
Sizi başkasıyla karıştırdım sanırım. Yani mutfak konusunda hala arıyorum. Gecenin bir yarısıda olsa karnımızı doyurabileceğimiz kral mekan bulabiliyorduk
Kokorec felan bi nohut durumunun yerini tutmaz burda ki yemekleri zaten bulamazsin baska bi yerde:) yemek icin bile gelinir antebe , gelirsen bekleriz
Doğru soyluyorsunuz hocam. Antep yemekleri baskadir üniversiteden arkadaşlarım vardi antepli birkaç kez gittim oraya. Cartlak kebabı , balcan kebabi soğan kebabi nohut durum ooff off aciktim vallahi.
S.A abiler sizce aşagıdakilerden hangisini almam daha mantıklı ?1) 1.2 panaroma 42000 km de 26500 tl 2008 model2) 1.4 panaroma 77 000 km de 25500 tl 2008 model3) 1.4 tdı style 113000 km de 25000 tl 2007 model
Merhaba, Superb 1.6 tdi dsg Elegance + prestij paket almaya çok yakınım. Olumsuzluk anlamında söyleyebilecek birşeyi olan var mı?
Octavia'mızın siparişini verdik. Beklemedeyiz.
Vay hayırlı olsun hocam daha önce bahsetmişmiydin hiç hatırlamıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-diecast-model-skoda-octavia-sadece-36.90tl-ucretsiz-kargo-3-taksit-sitede-tek-191455923/detay/:D:DÇarşamba elimde olacak inşallah.