0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Reyiz stajda büyük ihtimalle sincan organize sanayideyim.15 hazirandan bayrama kadar.
Karabükte Fabia 3 gördüm şaşırtıcı bir durum
selam arkadaşlar, 2012 model aracımda cd çekmekten gına geldi. (sık sık uzun yola gidiyorum ve her yolculukta bir cd çekiyorum araba cd çöplüğü oldu) Şu usb converterlardan mı alıp taksam diyorum. Ne dersiniz? Önereceğiniz bir ürün var mı?Dönem dönem bu konu bende canlanıyor daha önce de bir giriş yaptım bu konuya ama sonra hatırlamıyorum vazgeçmişim http://www.skodaturkey.com/showpost.php?p=467505&postcount=5
Al abi öyle 3e 5e bakma teybin uyumluysa o çile çekilmez
Geçen hafta dizimi biraz zorlamışım o yüzden 1 hafta kadar yere basmayacağım, kısaca raporlu ve evde çalışan moddayım bu süre zarfında araştırma yapıp siparişi verip ayağa kalktığımda da gidip taktırayım diyorum cihazı.gerçi 3-5 gün boş durmayıp bagaj havuzu, Halı Bagaj Çantası gibi şeyler aldım onları da yerleştireceğim.
Arkadaşlar 4 gündür istanbul seyahatindeydim dün döndüm,foruma girmeyeli epey oldu.istanbul trafiğinin dışında harikulade.çamlıca,üsküdar,kadıköy,sultanahmet,ayasofya,boğaz gezintisi,kapalıçarşı,mısırçarşısı...ayaklarımız haşat halde.