0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DBY baya iyi görünüyor, fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
Ne yaptıracağına göre ve araca göre değişiyor diye biliyorum.Detaylink Törkiy sitesinde bazan üyelere indirim falan yapabiliyorlar.
Uğur Abi'nin dediği gibi; sabit bir fiyat politikası yok Berkay'ın. Aracın durumuna ve yapılacak uygulamaya göre değişiyor fiyat. Ben 2 yıldır tanıyorum Berkay'ı, sıklıkla da yanına uğrarım. Gözün kapalı teslim edebilirsin aracı. Berkay'a yaptırmaya karar verirsen beraber gidelim.
Yolu da ekleyince tuzlu olabilir ama haftaya bi gün ayarlayabilirm gibi de duruyor. Fiyat için bi mesaj atayım bakayım...
Sağolun arkadaşlar, mesaj attım cevabını bekliyorum. Ama pere varsa da Kadirin yazdığı fiyatları vermem bu iş için Hanıma bunu açıklayamam :rm:
"O zaman bırakalım çürüsün mü?!""Biliyorsan sen yap o zaman" şeklinde en iyi savunma hücumdur prensibini hayata geçirmekte fayda var.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-skoda-octavia-sol-far-temiz-mercekli-231285972/detay/Bunun gibi mercekli orjinal farı alsam bi xenon'a geçebilir miyim?Geçmek için başka ne yapmak lazım.Yoksa bunlara olmaz mı?Bir takım far alıp modifiye mi etmek lazım?Şöyle audiler gibi selektör çaka çaka gezelim biraz.