Bu klişe doğru, doğru olmasına doğru da bizim gibilere çok ağır geliyor be usta... :vay: Araba hayatım 2-3 senedir sekteye uğradı ev derdine düşeli...
Neyse ben gaçhayım, :kork1:ev daha önemli
Canın sağolsun İlker'ciğim, hiç dert tasa etme, insanın başını sokabileceği temiz düzgün ve kendine ait evi olsunda araba bir şekilde ucundan kıyısından halledilebiliyor. Gönül ister hepsi bir arada olabilsin elbette ama olsun ya, Allah hepsinin önce hayırlısını versin.
Bugün en en kötüsünden 4-5 liraya bile bir araba alıp hevesini alabilirsin ama 4-5 liraya bir ev alamazsın hiçbir yerde
kızılay çadırı bile vermezler o paraya heralde
teşekkürler baki abi ilker abi
dediğiniz gibi yuva daha önemli
ne bakayım ben 13-15 lira bandında? 2001 kasa hb cliolar, pug 206, albea, palio ve kalos kafamda oluştu gibi. temiz getz bulursam o da olabilir. siz ne dersiniz bulabilirim diye düşünüyorum temiz olanlarını
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-1-2-16v-albea-60489947/detay/
fiyatını 14.5 15 e çekebilirsem ve satılmazsa gökhan abi seni meşgul edebilirim
13-15'e çıkabiliyorsan gayet tatlı arabalar alabilirsin. Sana daha da ekstra masraf çıkarmaması için yerli ve servisi ucuz bir markanın temiz bir arabasını al kullan derim. Renault, Hyundai, Fiat v.s sanırım biraz daha ön plana çıkar bu şekilde düşünüldüğünde. Yağını, suyunu tuzunu değiştirip sadece benzinini koyup gidebileceğin bir model seç
(Hyundai servisleri çok uygun markadır)