škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

en iyi alım zamanı?

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pureman

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bu Aralık ayı efsanesine Skoda da inanmıyorum.. Eğer kur oynarsa belki zam bile gelir..

Ben geçen yıl alırken Eylül'de aldım Aralıkta fiyat düşer demişlerdi, tersine yükseldi bilginiz olsun..
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2011, 17:14:27 Gönderen: pureman »

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Banada aralık ayı mantıklı gelmiyor.En iyisi 2012 çıkmışken istediğiniz donanımda bir 2011 araç almak.

Çevrimdışı kerem61

• Twincharged Stratified in
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sene sonundakı ındırımlerden faydalanın.yanı aralık ;)

Çevrimdışı bülent

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
karar vermek gerçekten zor, ekonomideki belirsizlik nedeniyle aralıkta ne olacağı belli olmaz,yeni kasası çıkacak olan chevrolet captiva 5k fiyatı 66.500'e düşmüş, aslında captiva çok istediğim bir araç ancak 7k higt'nın liste fiyatı 84.000 buna ağır vergi yükü ve yakıt tüketimi eklenince itici oluyor, haftasonu samsunda yeti ve qashqai'ye bakıcam tavsiyeler için teşekkür...

Çevrimdışı kerem61

• Twincharged Stratified in
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
buyrun ötv ye zam geldı.sımd tam alım zamanı.devlet baba parasız kaldı..

Çevrimdışı dejavu

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
skoda nın   fiktif  te  hiç  2012    yeti  yok   1.2 tsi  dsg  ler    hepsi  ambition     biraz  extra  donanımlı  geliyor      cam tavanlı     bence  kaçırmayın  alın     ben dun  kredim onaylandı   2.0  tdi  dsg expirence  aldım   otv     farkını  kendileri  ödediler...  bilginize...

Çevrimdışı bülent

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dejavu;273019
skoda nın fiktif te hiç 2012 yeti yok 1.2 tsi dsg ler hepsi ambition biraz extra donanımlı geliyor cam tavanlı bence kaçırmayın alın ben dun kredim onaylandı 2.0 tdi dsg expirence aldım otv farkını kendileri ödediler... bilginize...
hayırlı olsun,

benim için 2012 model olmasının anlamı yok, fazladan 3-4 bin ödememek için 2011 model arıyorum, cam tavanlı ambition veya exp. bulursam alıcam...

Çevrimdışı polonezkoy

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ben bugün teslim aldım. 07.12.2011 elde kalan 2011lerden 1.2 tsi dsg.... çok araştırdım ve doğru tercih yaptığıma inanıyorum. sunroof yada model yılı problem değilse renkde de takıntı yoksa aralık bu işin en ucuza kapanacağı zaman.... ben öyle yaptım :)