Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Fabia dizelde nasıl
Fabia dizelde nasıl
ferhato
·
6 ·
5618
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ferhato
Yeni Üye
Fabia dizelde nasıl
:
16 Ekim 2011, 15:17:55
Selamlar, Fabia I'in dizelini bulamıyorum böyle bir modeli yok mu? Fabia II için de çok az satılık var, otomatik fabia çok az mı çıkarıldı yoksa sağlam dye insanlar elinde mi tutuyor?
lrfan
Yönetici
Kahraman Üye
Cevap: Fabia dizelde nasıl
Yanıtla #1 :
16 Ekim 2011, 15:26:22
Fabia'nın eski kasada 70, 75 ve 80 bg dizelleri vardır. Otomatik benzinlileri vardır ama çok yok piyasada...
octaviaman
Ziyaretçi
Yanıtla #2 :
16 Ekim 2011, 20:54:42
Az önce baktım sahibinden 2002-2006 seneleri için 166 adet Fabia 1.4 tdi arama sonucu verdi.
Skoda araçlarının genelde memnuniyeti yüksek.İstisnai olarak şanssız olanlar ve araçlarını eşek yerine koyanlar hariç olmak üzere sıkıntısı olan pek olmaz.Bunlar elden çıkarma isteğini azaltan unsurlar. Öte yandan Fabia nın sıfır dizeli 40bin TL. Benim şu an dizel Fabia m olsa satmazdım.Octavia mı da satmıyorum zaten:)
ferhato
Yeni Üye
Yanıtla #3 :
19 Ekim 2011, 16:08:21
Dizel otomatik demiştim ben ama bir daha bakayım. Skoda'lar fiyat olarak de epeyce yükseldiler zaten, çoğu markadan yüksek fiyatlar iç aksam kalitesi de güzel bu açıdan düşünüyorum.
06lkn66
Ziyaretçi
Yanıtla #4 :
19 Ekim 2011, 17:01:03
bizdede 2004 75 beygirlik 1.4 tdı var çok memnunuz çoğu kez arabayı değiştirecez diyerek evden çıktık ama biraz fabiadan vazgeçememe birazda beğendiğimiz araçların bütçemizi çok aşması bizi vazgeçirdi temizini bulursanız üzmeyecek arabadır
ferhato
Yeni Üye
Yanıtla #5 :
14 Kasım 2011, 12:12:45
Şehir için çok mantıklı bir seçim olarak öne çıkıyor ve iç aksam olarak da diğerlerine göre çok daha kaliteli görünüyor. 15 bine temiz ama hasarlı da olsa olabilecek olanını bulursam kaçırmayıcam.
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Fabia dizelde nasıl
Search
Kullanıcı Adı