benimde 1.2 tsi dsg fabiam var.. gecen yaz çeşme -izmir otoyolunda başka bir arabanın da gazı ile 215 km ye kadar cıktım araba da hiç bir sallanma veya titreme vb bişi olmadı. ama motor limitlere gelmişti belki yol bıraz daha aynı sekılde devam etse 220 yı zorlayabılırdı. ama 230 cok ıddıalı bır hız, duz bır yolda o km ye cıkmaz dıye dusunuyorum en azından stok halde cıkmaz.. arabayı lımıtlerde kullanmayı sevıyorum ve yakında fabıa 2 ıle ılgılı modifıyelerı arastırıyorum bır suredır. henuz 1.2 tsı motor remap yazılım yok alternatıf bazı şeyler var ama etkılı olup olmadıgından emın degılım. hedefım 1.2 tsı motoru toplam da 140 beygırlık bır guce cıkarmak. yurur aksamda da bazı degısıklıkler olacak tabı o durumda 1.2 tsı motor ıle 240 km veya bıraz daha ustu bır hıza cıkılabılecegını dusunuyorum. 0-100 de sanıyorum 8 - 8.3 sn cıvarlarına gelecektır. bu arada her ne kadar b segment m bır arac olsada aynı kasa ıle 180 beygırlık rs oldugunu unutmamak lazım hatta bır cok gtı modelı fabıadan cok daha agır degıl.