İstanbul parka mı ? olimpiyata drifte mi gideyim derken kendimi düğün salonunda buldum çok güzel bir organizasyondu evlendiler tebrik ettik geldim
Taxi drive diyince sağ koltukta takılıyorsun diye düşünmüştüm, test drive diyince akan sular durur süper olmuş valla. Panamera nın senin olduğunu varsaysak bile piste çıkmanın maliyeti 500 tl + olduğunu düşününce gelmediğim için üzüldüm.
Panamera sahibi olsam hayatta piste çıkartmam, bizden önce 12:00 küsürde de test drive yapılmış, o ara araçlarda balatalar ve lastikler zaten ömrünün hatırı sayılı bir bölümünü piste bırakıp gelmişler. Bende o yüzden sert virajlara girerken tam anlamıyla frene oturamadım, tabi tam anlamıyla geç ve sert fren yapamayışımın bir diğer sebebide arkamdaki beyaz Panamera'yı dengesiz hareketlerle kullanan şuursuz muhteremdir. Zaten araçtan indiğimde bir çift lafım olacaktı kendisine ama sonra vaz geçtim. Pistte yaptığı dengesiz hareketler nedeniyle bir yere sıvansaydı bir tarafımla gülerdim.
Ama o dengesize rağmen çok keyifliydi, aracı tanımadığımdan esp devredeydi, ama ona rağmen yukarıda dediğim gibi tek bir yerde çok hafif kontra vermek durumunda kaldım. Demem o ki esp'de fizik kurallarına bir yere kadar karşı gelebiyor sonrası yalan dolan. Hani benim aracımda esp var öylede böylede viraja girsem bir halt olmaz sakın demeyin denemek istiyen varsada paraya kıyıp piste çıksın görsün sonuçlarını.
O değilde, asıl arzu ettiğim, yollarda dengesizce şriket aracı kullananları dün teker teker sağ koltuğa oturmasıydı, bak bakalım bir daha yollarda dengesiz hareketler yapabiliyorlar mı. Kesin bembeyaz bir surat ve tıpkı parkinson hastası gibi istem dışı hareketler eşliğinde araçtan inerlerdi, iyide gülerdik.
Bakalım sırada ne organizasyon var