Panamera nın hangi versiyonunu kullandın bilmiyorum ama arkadan itiş ve güçlü motor gerçekten korkutucu sen yine cesaretli davranmışsın ben çok kasabilceğimi sanmıyorum Allah korusun en ufak kazada Panamera sahibi yaparlar adamı
Cahillik süper birşey abi ne kadar rahat davranıyorlar
Sıradaki organizasyona inş. hep beraber gideriz.
Bu katıldığım sadece Panamera Diesel testiydi. 250Hp bile pistte güzel dakikalar yaşatıyor.
Daha öncede İzmit ve İzmir Yarış pistlerine çıkmışlığım var. Ama İstanbul Park'a ilk defa çıktım ama en keyifli ve en güvenli pist bu saydıklarım arasında tabiki hiç tartışmasız İstanbulPark çünkü allah korusun bir kopma anında kaçış noktaları var. Diğerlerinde o kaçış noktaları çok kısıtlı zaten bu olayı körfezde yapsalar herhalde 5 Panamera'dan geriye 1 tane kalırdı. Gerçi her piste çıkan baaak Porsche kullanıyorum modunda değil, hatta biri vardı gaz pedalına vizeyle basıyordu :++::++::++: .
Cahillik ne yazık ki kötü birşey, ben biliyorum, ben yaparım ederim demek çok yanlış. Heleki daha ilk defa bindiğin bir araç ise, önce fren dozunu, ivmelenmesini, yol tutuşunu görmek kısaca limitlerini öğrenmek lazım. Yoksa bende şov olsun, heyecan olsun diye esp'yi kapatırdım. Ama benim amacım bir anı edinmek biraz heyecan biraz gazlamak olunca tedbiride elden bırakmayıp ESP'yi aktif hale getirdim. Arkamdan gelen eleman kesin ESP'yi kapatmıştı ki 1-2 yerde kontrolsüz savruldu, kaçırsaydı aracı soluğu nerede alırdı tahmin bile edemez.
Bir ara Golf R ve Scirocco R ile 100 euro karşılığı pistte gazlayabiliyordun ona da katılacaktım ama kaynadı gitti arada. Daha devam ediyorlarsa onada gitmek lazım. Kendi aracımla yapmadıklarımı bu oyuncaklarla yapmak daha keyifli, nede olsa lastik onlardan, frenler onlardan, yakıt zaten onlardan :++::++::++: