Palio ya bırak sürücü olarak oturmayı, hayatı boyunca yolcu olarak dahi hiç binmemiş birine eminim bazı uyarı ya da tevsiyeleriniz olacaktır o zaman değil mi kardeş?
Nasıl? LPG yok! Korkuyorum resmen kontak yapıp binmeye (Çok mecbur kalmadıkça binmiyorum işin doğrusu)
Çok yakar mı Palio? Özellikle şehir içi lazım bana...
Birde kronik sorunları var mıdır? Sık usta sanayi ve tamir isteyen bir araç mıdır vs vs vs???
öncelikle hayırlı olsun 1999 weekend 1.4, 2004 1.3 m.jet, yine 1999 1.6 16v le toplamda 180 bin km yapmışızdır aşağı yukarı. bunun büyük kısmını babam pilot ben co-pilot olarak, 20 bin km sini ben yapmışımdır. sizin kaç model?
genel olarak paliolar problemsizdir yani bakımdan bakıma gidersiniz sanayiye extrem bi durum olmadıkça. benzinli özellikle ilk kasalar:
baya benzin tüketiyorlar. lpg şart. onun dışında pratik, seri bir araçtır süspansiyonu konfora dayalıdır fazla ani hareketlerde tehlike yaratır ama rahat araçtır. frenleri biraz zayıftır ama yine çok hızlı olmadıkça tehlike yaratmaz. direksiyonu şu an kullandığım fabiadan bile daha yumuşaktır, tam şehir içi otomobili yakıtı hariç.
2. kasadan itibaren özel spor yayları mevcuttur. yol tutuş baya fark ediyor kullananların yorumudur.
merak ettiğiniz başka özellikleri varsa cevaplamaya çalışırım.