sayin fenomen,
Oncelikle s40 i incelemeye basladim. Bir tanidik vasitasiyla surus deneyimi icin randevulastik arac sahibiyle, siz de bana begenilmeme sebeplerini ve sorunlarini aktarabilirseniz sevinirim
sayin 06lkn66,
Keyif arabsi olacagindan muhtemel elden ckarmasi digerlerine gore zor bir arac olacaktir ancak subaru kalitesini de inkar edemem, diger hususlarda arastirmaya devam ediyorum. daha detayli bilgilerinizi bekliyorum
Sayin irfan,
qashqai iclerinde en aklima yatan secenek, suv bir araca binecegim, muhtemel dizel olanindan alabilirim, butun dogrular onu gosteriyor, tek sikinti heyecan yaratan bir arac degil, sadece aklima uygun bir arac.muhtemel az km de ve yasta, ancak aile icinde kullanmaya karar verirsem (uzun sureli) benim icin en bastaki tercih olacaktir
sayin ulysses,
malzeme kalitesi konusunda benzer suphelerim benimde var, aradigimiz fiyat araliginda maalesef bazi hususlardan feragat etmemiz gerekecek
sevgili hemserim ve adasim,
BMW ve mercedes (clk) konusunda tanidik galerilere haber biraktim, temiz bir arac bulabilirsem neden olmasin. gecenlerde yan sokakta 100 binde orjinal bmw5.25 satilikti. fiyatida bana uygundu ancak 5 serisi bence biraz agir kacardi. ama allah icin araba inci tanesiydi.
sayin maden,
opel e gelince. universitede bir arkadasimin rover 215 i vardi. daha sonradan satip astra almisti. memnun kalmadigini ve ilk firsatta degistirecegini soylemisti. ondan beridir soguk bakiyorum opel e ve benzer sebeplerden fransiz arabalarina. yolum o tarafa duserse sorularim mutlaka olacaktir.
Yeti ye gelince, bayii de test etme sansim olmustu. Begendigim tek yani performansiydi, dizayn konusunda hic ilgimi cekmemisti. bir on koltuga bir de arka koltuga oturdugunuzda bile sanki farkli bir araca oturmussunuz hisi uyandi bende.
Belki ilginctir land rover ve ornek gosterdigim range beni en cok heyecanlandiran araclar. gercekten guzel olduklarindan midir yoksa uzun yillar arkalarindan hayranlikla bakip binemedigimizden midir bilmem sahip olma arzusunu en cok hissettigim arac. belki bir cilginlik yaparim:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-super-gtc-turbo-opc-line-180bgr-50895303/detay/
Bu iyiymiş..
evet bana opel dusundurecek kadar guzel.