Hayırlı olsun Can, dilediğini sorabilirsin bana. Öncelikle kursda ders aldığım için pişman olmadım.Hani gerek yok evde kitaba çalış diyenlerde olur ondan diyorum. Motor dersine arada giriyordum ama ilk yardım dersi önemliydi benim için. Hocalarım çok iyiydi sağolsunlar.
*Öncelikle sınava 10 gün kala internette çok güzel testler var çıkmış sorular, kendini test ediyorsun,üşenmeden hepsini çöz hepsinden 80 üzeri al
*Daha sonra Allah'ın izniyle geçtiğin zaman,bayrampaşadasın nasıl olsa alman kolay olucaktır karakola yönlendiriyorlar sizi, sultangazi gop tarafını kaymakamlığın ordaki karakola yönlendiriyolar randevu almıştım 3 ay sonraya vermişti
*En kolayı olan direksiyon sınavında ise, büyük ihtimal cebeciye gelirsin boş alanlar burda olduğu için, bayır yok buralarda rahat ol. Eski model araba verirlerse rahatsın,yenilerin tepkisini anlıyamıyosun çünkü arkadaşıma albea denk gelmişti amcansının arabası albea kullanmış olduğu için oh be dedi bir oturdu debriaja bastığını hissetmiyosun vites geçişleri berbat vs derken 90 almıştı, karbiratörlüyse senin araba git çay iç çağırsınlar seni :hanz:
*Kalkış öncesi Selamı verirsin suratlarına bakıp merhabalar dersin, koltuk sana göre ayarlıysa hiç uğraşma kalsın öyle,aynanı düzelt dikizi düzelt yeter.Emniyet kemerine gerek yok istersen tak puan yok ona, 1inci vites ufak bir gaz, korkma gaz ver stop ettiğindeki halini düşün birde
( stop etmen çok zor zaten ihtimali söylüyorum. ) devir yapmadan 2ye at aynana bak yan şeride yanaş hiç hızlanıp 3e atma, 2yle aynen devam hatta kol dayama varsa kolunu koy memleketini falan sorarlar kırklareli deyince aaaaaa bende oralıyım, sende hadi yaa deyip arkanı dönme sakın kaldın o zaman kafadan,
dikizden konuş
sonra yanaş el frenini cek bırak Ve artık trafikde Can Pilka akaaar
Hayırlısı olsun tekrar kardeşim. Senle güzel şeyler yapıcaz