škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

10 Aralık Ehliyet Sınavı

Can · 167 · 40935

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

opel33

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Mert;299151
Yok yaa,botlarla araba kullanılmaz. O dengeyi tutturamıyosun. Gerçi daha trafiğe çıkmışlığım yok. köy ve yakın mesafe olmak üzere şehir içi  haricinde. :D Karışık oldu mu ? :D

Aklınızda olsun botun en ama en büyük sıkıntısı eğer ayaklar biraz büyükse :) birde pedal araları dar ise :D :D :D

Kaçınılmaz son ayağın dolanırda dolanır pedallar arası hele birde manuel vitesse bitmez o yol bitmez :++:

Benim botlarda birde şu sıkıntı vardı yağmurlu yada ıslak kalsın altı her pedala basışımsa gacır gucur bir ses :++: Peçeteyle iyice kurulayasım gelirdi insanı deli ediyor bu tarz sesler yolculukda :D

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İlk Zamanlar Bende Öyleydim Artık Bıktım :) Şöyle 2-3 Sene Geçsin Ehliyet Alalı Bıkarsınız Nefret Edersiniz.. Ben Artık Ortada Agır Agır Takılıyorum Ama Bazen Gaza Gelip Aracın Gücünden Yararlanıyorum :D

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Allah'a şükür her türlü ayakkabı ile kullanırım arabayı.:D

Ama en rahat tigerlarla kullanıyorum.Taban ne kadar ince o kadar rahat:D

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;299155
Allah'a şükür her türlü ayakkabı ile kullanırım arabayı.:D

Ama en rahat tigerlarla kullanıyorum.Taban ne kadar ince o kadar rahat:D

Aynen :ok: bende pumalarla güzel kullanırım ince tabanlı oda. Ama farketmiyor
-------------------------------------------------

06lkn66

• Ziyaretçi
Erzincan gibi bi yerde bile bot giyemiyorum onun yüzündn ayagimda mantar olmustu kisin giymek icin nike air aldim basketbol ayakkabisi yerinede bot yerinede kullaniyorum ama arabayla gidecegim yerlerde ince tabanli adidaslarim var makaslarda gaz fren gittigim yollarda büyük ayakkabi varsa duramam cikaririm ayagimdan :D babamin yaninda ayakkabiyi cikarttimda bi kere cinsmisin la sen diyip tip tip baktiydi :)

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: opel33;299153
Aklınızda olsun botun en ama en büyük sıkıntısı eğer ayaklar biraz büyükse :) birde pedal araları dar ise :D :D :D

Kaçınılmaz son ayağın dolanırda dolanır pedallar arası hele birde manuel vitesse bitmez o yol bitmez :++:

Benim botlarda birde şu sıkıntı vardı yağmurlu yada ıslak kalsın altı her pedala basışımsa gacır gucur bir ses :++: Peçeteyle iyice kurulayasım gelirdi insanı deli ediyor bu tarz sesler yolculukda :D

47 nömara bot giyince ayağın altında pedal felan kalmıyor :D

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;299235
47 nömara bot giyince ayağın altında pedal felan kalmıyor :D

İyi bari o numara bot bulabiliyosun :++:

Ömer bu arada baban haklı :D
-------------------------------------------------

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben çıplak ayakla araba kullanmaya çalıştığımda çok fena ağrı girmişti ayaklarıma. Pedallarla zorum var yani anlayacağınız :D

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;299237

Bulamıyorum sorunda orda zaten :D En son scooter marka 45,5 numara buldum onuda kar yağdığı zamanlarda giyiyordum yoksa ayağıma vuruyordu :D

Araba kullanırken en güzeli terlik gerisi hikaye :D

opel33

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kadir_;299242
Bulamıyorum sorunda orda zaten :D En son scooter marka 45,5 numara buldum onuda kar yağdığı zamanlarda giyiyordum yoksa ayağıma vuruyordu :D

Terlik kadar rahat kullanamadığım başka bir şey yoktur heralde :D
Ayağıman kayı veriyor millet acemi gözüyle bakıyor sonra :aman: :++:

Çevrimdışı Mert

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;299242

Kadir sendede ne ayak varmış be mübarek ! Bebek mezarı gibi :D

Boşver terliği en güzeli takunya :D

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;299237

Kaza yapsam dahami iyi benimde ayak 45 numara yazlik sporlarda numara bulamadigim benimde oluyo parmak arasi terlikte rahat kullaniliyoda oda yozgatta giyilmiyo ayak simsiyah oluyo toz topraktan :) ama söylede bisey var traktörü botla kullanmak kadar rahat ve zevkli bisey yok mübarek pedallar kaya gibi kücükken frene basarken ayaga kalkar ziplardim son duracagi sira debriyajin üstüne ziplardim :D

opel33

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 06lkn66;299252
Kaza yapsam dahami iyi benimde ayak 45 numara yazlik sporlarda numara bulamadigim benimde oluyo parmak arasi terlikte rahat kullaniliyoda oda yozgatta giyilmiyo ayak simsiyah oluyo toz topraktan :) ama söylede bisey var traktörü botla kullanmak kadar rahat ve zevkli bisey yok mübarek pedallar kaya gibi kücükken frene basarken ayaga kalkar ziplardim son duracagi sira debriyajin üstüne ziplardim :D

Ömer şu an ayağa kalktım ve önünde eğiliyorum :++:
Nasıl bir şey mişin sen :) Helal olsun valla :D

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Kadir sen ne yaptın ya 47 numara ne öyle :) Benim 45.5-46 kendiminkine büyük derdim :)
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

06lkn66

• Ziyaretçi
Babamla amcamlarin deyimiyle evde üc eskiya var kuzenlerim hepimiz ayni yastayiz köyü birbirine katiyoduk halada öyleyiz yeterki muzurluk olsun her sekilde yapariz :)