0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok yaa,botlarla araba kullanılmaz. O dengeyi tutturamıyosun. Gerçi daha trafiğe çıkmışlığım yok. köy ve yakın mesafe olmak üzere şehir içi haricinde. Karışık oldu mu ?
Allah'a şükür her türlü ayakkabı ile kullanırım arabayı.Ama en rahat tigerlarla kullanıyorum.Taban ne kadar ince o kadar rahat:D
Aklınızda olsun botun en ama en büyük sıkıntısı eğer ayaklar biraz büyükse birde pedal araları dar ise Kaçınılmaz son ayağın dolanırda dolanır pedallar arası hele birde manuel vitesse bitmez o yol bitmez :++:Benim botlarda birde şu sıkıntı vardı yağmurlu yada ıslak kalsın altı her pedala basışımsa gacır gucur bir ses :++: Peçeteyle iyice kurulayasım gelirdi insanı deli ediyor bu tarz sesler yolculukda
47 nömara bot giyince ayağın altında pedal felan kalmıyor
İyi bari o numara bot bulabiliyosun :++:Ömer bu arada baban haklı
Bulamıyorum sorunda orda zaten En son scooter marka 45,5 numara buldum onuda kar yağdığı zamanlarda giyiyordum yoksa ayağıma vuruyordu Araba kullanırken en güzeli terlik gerisi hikaye
Kaza yapsam dahami iyi benimde ayak 45 numara yazlik sporlarda numara bulamadigim benimde oluyo parmak arasi terlikte rahat kullaniliyoda oda yozgatta giyilmiyo ayak simsiyah oluyo toz topraktan ama söylede bisey var traktörü botla kullanmak kadar rahat ve zevkli bisey yok mübarek pedallar kaya gibi kücükken frene basarken ayaga kalkar ziplardim son duracagi sira debriyajin üstüne ziplardim