škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

10 Aralık Ehliyet Sınavı

Can · 167 · 40928

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alanlara hadi hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah :):ok:
Bu teslim alma kısmına biraz prosedür eklemişler gibi geldi yazılanları okuyunca. Bizim zamanımızda kurstan sertifikayı verdiler elimize, bağlı olduğumuz trafiğe gidip teslim ettik, o sırada belgenin harcınıda yatırmıştık, 2-3 gün sonra gel al demişlerdi o kadar. Hoş ben bir süre sertifikayla dolaşmıştım ya ayrı mesele :rm:

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;292344
Alanlara hadi hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kullanın inşallah :):ok:
Bu teslim alma kısmına biraz prosedür eklemişler gibi geldi yazılanları okuyunca. Bizim zamanımızda kurstan sertifikayı verdiler elimize, bağlı olduğumuz trafiğe gidip teslim ettik, o sırada belgenin harcınıda yatırmıştık, 2-3 gün sonra gel al demişlerdi o kadar. Hoş ben bir süre sertifikayla dolaşmıştım ya ayrı mesele :rm:
İlk trafik kazamı o sertifikayla yapmıştım ben de.:D Polise uzattığımda "bu ne lan" demişti.:kiki:

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;292300
Bizde vergi dairesi ve emniyet ayrı yerdeler, ama kurstan ısrarla emniyette de harç ödenebilir dediler  :)

Bir daha sıra ve git gel olmaması için sordum

irfan abi ben harcı emniyetin içindeki vezneye yatırdım bir yanlışlık olmasın büyük ihtimal ordada böyle olması lazım harçları alan vezne var pasaport ehliyet plaka vs. tüm harçları alıyor makbuz veriyor onuda dosyamın arasına koyup verdim :)

ayrıcaa ehliyet için parmak izi çıkarttırınca 1tanesini bize veriyorlar onu saklamakta fayda var ilerde pasaport için falan lazım olursa hiç sıra beklenmez :)

aryıca 2-3gün sonraya atma olayında ise benide 1.5gün sonraya attılar ama 1.5saat sonra aldım :D

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ehliyetimi almış bulunmaktayım :rm:
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;293109
Kazasız belasız İnşaallah.

sağol abicim :)
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;292391
İlk trafik kazamı o sertifikayla yapmıştım ben de.:D Polise uzattığımda "bu ne lan" demişti.:kiki:

Bende çevrilmedim çevrilmedim onca zaman ama sertifikayı aldım çevrilmiştim :D uzattım verdim bunu aynı tepkiyi bana verdi :D aslında trafik içinde geçerliliği yok, ehliyetsiz muamelesi görüyorsun o durumda da memur kafaysa sorun olmuyor pek :D bunla dolaşma gitte al belgeni biran önce deyip salmıştı:D

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ''V/RS'';293104
ehliyetimi almış bulunmaktayım :rm:

hadi hayırlı olsun burak kazasız belasız vede cezasız inşallah :)

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;293536
hadi hayırlı olsun burak kazasız belasız vede cezasız inşallah :)

sağol abim bu arada bir dahaki buluşma ne zaman :rock1:
SKODA FAVORIT 136L VRS

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;293190
Bende çevrilmedim çevrilmedim onca zaman ama sertifikayı aldım çevrilmiştim :D uzattım verdim bunu aynı tepkiyi bana verdi :D aslında trafik içinde geçerliliği yok, ehliyetsiz muamelesi görüyorsun o durumda da memur kafaysa sorun olmuyor pek :D bunla dolaşma gitte al belgeni biran önce deyip salmıştı:D
Ben aldığımda altı ay ehliyet yerine geçiyordu.:hmm::blm:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Eşim evrakını verdi bugün, haftaya bugün arabaya resmen ortak oluyor  :D

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün cevaplar açıklandı :)

Motor 100
Trafik 90
İlk yardım 90

:)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;293661
Ben aldığımda altı ay ehliyet yerine geçiyordu.:hmm::blm:

Sertifika üzerinde "belge no" olmuyor ki ama? Belge no merkeze gittiğinde kayıt olurken ordan veriliyor. Cezalar falan belge no'ya yazılıyor, okul numarası gibi düşün. O nedenle sertifika trafikte geçersiz oluyor, tamam hiç belgesiz gibi olmuyor elbette ama o sertifika ehliyeti almaya hak kazandığını belirtiyor sadece.
6 ay içinde belgeni alman gerekiyorla karıştırmayasın sen?
Ne bilim lam, üzerinden geçmiş yarım asır :rm: ama sertifika ile dolaşma bununla trafikte olmaz demişti amca bana :)

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: FF;293798
Sertifika üzerinde "belge no" olmuyor ki ama? Belge no merkeze gittiğinde kayıt olurken ordan veriliyor. Cezalar falan belge no'ya yazılıyor, okul numarası gibi düşün. O nedenle sertifika trafikte geçersiz oluyor, tamam hiç belgesiz gibi olmuyor elbette ama o sertifika ehliyeti almaya hak kazandığını belirtiyor sadece.
6 ay içinde belgeni alman gerekiyorla karıştırmayasın sen?
Ne bilim lam, üzerinden geçmiş yarım asır :rm: ama sertifika ile dolaşma bununla trafikte olmaz demişti amca bana :)
İlk kazamı yaptığımda o vardı zaten. Karakolun önüydü yer de.:D Polisler de onaylamıştı. Sonra gidip aldım zaten hemen.:D