0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uygulama çok güzel.babalık işi biliyormuş.yalnız; motor çok temiz hoşuma gitti.motor temiz olunca cam suyu şişesi de temiz..cam suyu şişesi temiz olunca içindeki renk olanca hışımıyla ortaya çıkmışpempe. :+1:ve motora..; olağan üstü bir güzellik görsellik katmış..bunun başka rengi yokmudur.?özellikle bu renk tercih sebebimidir.? ben maviyi severimde.
Bu temizlikte bir motor kimin önüne gelse kafa yormazki. Amca büyük bir ihtimalle böyle temiz bir motorla pek karşılaşmıyordur.Güzel ve temiz bir uygulama olmuş.Pembe rekli gözüken motor soğutma sıvısı fakat organik antifriz kullanılmış galiba.
Gökhan sağolsun benim aracın motor fitil işini hallettik. Motor sesini de daha tok hale getirdi bu uygulama. Amca kendisi gibi bu işlere kafa yoran birilerini görünce heycanlandı daha para falan konuşmadan contalara dalarak arabaya denemeye başladı. Ayrıca benim araçta kapı ve bagaj fitillerinin uzunluk ölçüsünü de aldı. Aynı fitilden üretimlerinde varmış. Hazır ölçü ile başka şehirden sıpariş vereceklere gönderiyoruz gibi birşeyler dedi. Araç sıfır olduğundan motor temiz. Daha kirlenmeden fitillenelim dedik.
ben hala anlamadim neden boyle yapiliyor var mi yok mu dun ve bu sabah bakacaktim ama hep unutuyorum. octavia'da var midir acaba.