Sanırım tekrarlamakta fayda var aracım 1.2 tsi dsg şanzıman sıfır araç şuan 1000 kilometreyi geçti. Aracımla 15 günde yaptım bu km yi .En son fulledigimde aracımı 221 tl verip litresi 4.20 den benzin aldım 53 litre bu benzinle tam 520 km yol yapabildim ağırlıkla şehir içi trafik hatta yoğun trafik diyebilirim çünkü malum istanbulda sabahları inanılmaz yoğun istikametim Çekmeköy den Taksim istikameti.Aracımı aldığım günden beri aldığım benzinler 100+100+220+50=470 TL ve kat ettiğim km 1170 ben kendimce yaptığım hesaplarla ortalama maliyet 430 kuruş kilometre başına tüketimim sizin bu verilere bakarak bu rakamlarda ne kadar bi azalma olabileceğini söyleyebilirmisiniz çünkü çok uçuk rakamlar telafuz ediliyor bir depoyla 900 km gördüm diyenler var
arkadaş uludağdan bursa merkeze filan iniyor herhalde yada ben f1 pilotu gibi kullanıyorum
bu arada en son sabah deneme amaçlı 50 tekrar aldım ilk 50 tl alışımda 125 km gitti araç bakalım ikinci 50 tl de ne kadar gidicek da soft kullanmayı denicem saygılar...