0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki cihazı pasaporta kayıt ettirdiğimiz taktirde unlock olacakmı yoksa sim kilitlimi birde 4si gevey ile unlock edebiliyormuyuz
Pasaport kayiti, telefonu Turkiye de kullanabilmeniz icin gerekli. Unlock dedigimiz olay herhangi bir sebekeye tanimlanmamasini ifade ediyor. Detayli bilgiye sahip olmamakla birlikte, bu urunu kullanabilmeniz icin jailbroke denen olayi yapmaniz gerektigi kanaatindeyim.
Şu an için ios 5 i anca bağımlı jailbreak yapabiliyorsunuz ve pasaporta kayıt ettirseniz dahi unlock yapamıyorsunuz anca iphone 4te ios 5 i yükledikten sonra bazı işlemlerden sonra gevey adlı çip ile unlock yapabiliyorsunuz ancak cihaz sim free olarak gelirse sadece pasaport kaydıyla direk hattı takarak kullanmaya başlıyorsunuz ürünü alacağınız yerden cihaz sim freemi degil mi diye sorabilirmisiniz
iPhone 4 te neler yapilmasi gerektigini birazda olsa biliyorum. Konumuza donersek. Ben iPhone 4S leri herhangi bir GSM hatti firmasindan almadim, direkt olarak Apple Store dan Unlocked yani kilitsiz olarak satin aldim. Apple daha sormami istediginiz nedir tam anlayamadim.
sedat apple store'lar artık sım free ıphone 4s telefon satmaya başladı(yeni uygulama) arkadaşta oradan aldığı için hiç sorun çıkmıyor artık,pasaport kaydı ve sim kartı takman yeterli:)
Abi captain black getirtebilirmisin 4-5 paket alabilirim
O ne oyle yaw
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=16009 Konudan sonra akabinde senin topic'i görünce öyle bi yazayım dedim. Takıldım öylesine bakayım buralarda bulabilirim belki