aslında yetersiz konusu biraz açmak gerekirse amcam hergün işe arabayla gider gelir iş yeri evine 13 km uzaklıkta bunun için 1.2 motor ona fazlası ile yeteceğini düşündüğünden almıştı ve işe tek başına gidip geldiğinde yine bir problem yok fakat uzun yolda vasat denebilecek bir performansı var araca 4 kişi ortala 70 kg 40 50 kg aralığında da yük olduğunu düşünün aracın hızlanması rampadaki çekiş gücü vasat, hatta o kadar vasatki şöyle 100 150 metrelik bi rampada 3 ü vitese kadar düşürmek zorunda kalıyoruz aracı bu çekiş konusu ile ilgili servise başvurmuş amcam verdikleri cevap araç gayet normal 1.2 den bekleyeceğiniz performansı bu kasada bir araçtan anca bu kadar alırsınız olmuş her neyse şehir içinde yakıtı aslında çok değil tabi araçtaki kişi sayısada çok değilse fakat uzun yolda abowwwww benim 1.4 tsi octi yanında yakmıyor örnek verecek olursam yada kıyaslama yapacak olursam benim octi 1.4 tsi 122 hp jetta 1.2 105 hp aralarında ağırlık olarak 50 kg octi daha ağır edirneye köye gidişimizde ben ortalama olarak 120 130 km hızlarda gidiyorum ve bu hızlardaki yakıt tüketimim 6.3 ile 6.7 arasında değişiyor aynı hızlarda jetta 7.4 ile 7.8 arasında bir değerde oynuyor ben 40 ile 50 tl arasında köye giderken amcam 80 lira ile geldiğini söylüyor zaten artık konfordu vs aramıyor az yaksın yeeter diyor