Onada bir defasında denk geldim bebek sahilde, abartı bir ses çıkmıyordu tin tin gidiyordu ondandır zaten, yanından geçerken yavaşladım sesi dinlemek icin, derinden bi horultu geliyordu sadece V12 falan ise denk geldiğin abov işte o motorun kaputu aç çekicen bi tabure dinliyicen
Okmeydanı SSK 'nın önünden geçiyorum egsoz patlak,virajı almak icin 3ten 2ye biraz erken attım, nasıl bakıyolardı :++:
Elbette her patlak, çatlak ve hatta olmayan:D egzoz sisteminden ses çıkar, lakin Favorit ruh yapısı olarak bozuk arabadır
değişimlere tepkisi sınırları zorlayan cinstendir
o nedenlede bende ki yeri her zaman ayrı olmuştur
Rahmetli deliyle niye deli olmuşsa artık.:kiki:
Favorit' in egsoz çatalı çürümüş ve ayrılmıştı, anlayacağın hiç susturucu yoktu. GOP' a çıkmak için rampada 1. viteste gazladım, halk otobüsünün yol veriş şeklini görmeliydin.:rm: Kaldırıma çıkacaktı neredeyse.:hanz:
Hee sorma ya :rm::rm::rm: artık daha baş edemeyeceğini anlayınca bırakmıştı ipin ucunu iyice, araba gitsinde nasıl giderse gitsin mantığıyla biniyorlardı artık :rm:
Çok seviyordum lan ben bu Favorit'i :rm::rm: mıncık mıncıktı altımda :rm: neler yaptık biz onunla :rm: