0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni paçalık aldım bugün Şahkan Oto'dan. Hazır gitmişken Roomster'dan alıştığım ve aradığım bagaj kancaları kodunu bulduk, sipariş vereceğim. Yeri var, üstüne kapak koymuşlar, içi boş Bir eksik daha kapansın
bu bagaj kancaları benim fabişe olur mu acaba. ayrıca bagaj bölmelerini nasıl bulabiliriz?bir kod numarası var mı? ilgilenirseniz sevinirim. 2011 anbiate dinamik benimki
teşekkürler irfan ağa. isanbula geldiğimde ugrayıp viraj asistanı açtırcam inş. sizlerle tanışmayı istiyorum gerçekten. burda çok faydalı şeyler örendim aracım hakkında
teşekkürler. yine de bi ugrucam size. bagaj bölmelerinin kodunu buldum. bunları en çabuk nerden alabilirim. malum çalışıyorum ve çıkmaya fırsatım olmuyor. izmirdeyim şimdi. yardım ederseniz sevinirim
ırfan abi vw araçlarının böyle parçalarını bulabileceğim y.içi- y.dışı bildiğin site var mı?
servislerde vardırda araştırmak lazım vw parçalarını görebileceğim bir site vs var mı diye
Mesela Skoda için orijinal aksesuar kataloğu var pdf olarak, VW'nin Alman sitesinde ve TR sitesinde var mı pdf aksesuar kataloğu? Oradan koduna bakıp sipariş veriyoruz.
Şöylece sade bir uç ve çerçeve, sıradaki eğlence Orijinal Skoda parçası olan uç (FDC710003 )