škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ankara-Kastamonu yolu?

crash · 31 · 15336

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;22993
Benim kafamdaki güzergah bu ya :D Gezdiğin yerleri , gezilecek yerleri paylaşırsan sevinirim :)

Notlarımı alacağım gökhancım merak etme sen ;) Bu arada ne çok kastamonuya gidecek olan varmış ya :) İyiki açmışım konuyu :D
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;23013
Notlarımı alacağım gökhancım merak etme sen ;) Bu arada ne çok kastamonuya gidecek olan varmış ya :) İyiki açmışım konuyu :D

Kastamonuda nerelere gideceksin mesela? Notlar hazırladınmı? Ben şimdiden elime dökümanları hazırlamam lazım :D

Ben Bartın, Amasra taraflarınada gitmeyi planlıyorum..Belki bir ihtimal sinop olur..

Bu bölgelere gidecekmisin sende?
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;23020
Kastamonuda nerelere gideceksin mesela? Notlar hazırladınmı? Ben şimdiden elime dökümanları hazırlamam lazım :D

Ben Bartın, Amasra taraflarınada gitmeyi planlıyorum..Belki bir ihtimal sinop olur..

Bu bölgelere gidecekmisin sende?

Birazdan yola çıkacağım.Önce kastamonuya gideceğim.Bugünü kastamonuda geçireceğim.Yarın sabahta safranboluya hareket edeceğim.Orayı iyice gezip tozduktan sonra amasraya geçeceğim.Ordada akşama kadar vakit geçirdikten sonra akşam yola çıkıp ankaraya döneceğim.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Kastamonu yolu hakkında yazacaktım ama geç kalmışım.

Gökhan, Akçakoca-Amasra arasındaki yoldan gittim. Biraz zahmetli gelebilir. Amaç Amasra ise direk Gerede-Karabük-Safranbolu-Amasra istikametini tavsiye ederim. Akçakoca'dan sonra Amasra'ya kadar sizi tatmin edecek bi yer yok bence, ancak yorgunluk olur. Ama illla Akçakoca & Amasra beraber olacaksa Akçakoca'dan Düzce'ye dönmek ve yukarıda yazdığım yolla Amasra'ya gitmek  belki daha mantıklı olabilir.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;23100
Kastamonu yolu hakkında yazacaktım ama geç kalmışım.

Gökhan, Akçakoca-Amasra arasındaki yoldan gittim. Biraz zahmetli gelebilir. Amaç Amasra ise direk Gerede-Karabük-Safranbolu-Amasra istikametini tavsiye ederim. Akçakoca'dan sonra Amasra'ya kadar sizi tatmin edecek bi yer yok bence, ancak yorgunluk olur. Ama illla Akçakoca & Amasra beraber olacaksa Akçakoca'dan Düzce'ye dönmek ve yukarıda yazdığım yolla Amasra'ya gitmek  belki daha mantıklı olabilir.

Beklediğim cevap buydu..Teşekkürler ilker hocam :) Güzergahı az çok belirledim gibi..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gökhan dün akçakoca daydım… milli takımlar kampına gittik…  güzel bi ortamı var.. yeşillikler içinde…:ok: çok güzel plajı var… ince kum ve çok temiz… denize girmek istersen akçakocada gidebileceğin en güzel yer… gitmek istersen ayarlayabilirim…:ok:

" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Akçakoca kafamda...Zaten düzceyede uğramadan geçemeyeceğim sanırım :) Okulumu falan filan görmeliyim..:)

Teşekkürler..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: mygokhan;23109
Beklediğim cevap buydu..Teşekkürler ilker hocam :) Güzergahı az çok belirledim gibi..

Valla Batı Karadenizde yaşayan biri olarak tavsiyem, Gerede-Safranbolu üzerinden Amasra, ardından sahil yolundan Cide'ye kadar gitmeniz. (Çakraz, Kurucaşile,Gideros koyu vs...) Cide'de eski bi öğrencimin pansiyonu var, evin alt katını veriyorlar. Orada da kaldınız mı tamamdır.

İstersen Gideros koyu'nun bi ara Gooogle'dan.

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: beytullah;23128
Gökhan dün akçakoca daydım… milli takımlar kampına gittik… güzel bi ortamı var.. yeşillikler içinde…:ok: çok güzel plajı var… ince kum ve çok temiz… denize girmek istersen akçakocada gidebileceğin en güzel yer… gitmek istersen ayarlayabilirim…:ok:

Bilseydik Riva bulusması yerine Karadeniz sahil bulusması yapardık, duyan gelmis, Baskan kokunu almıstım zaten:hanz:, sen Cumartesi ordaydın, ben Pazar,
uzaga gitmis olamaz dedim ama :kiki:
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=1614

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustisahin;23230
Bilseydik Riva bulusması yerine Karadeniz sahil bulusması yapardık, duyan gelmis, Baskan kokunu almıstım zaten:hanz:, sen Cumartesi ordaydın, ben Pazar,
uzaga gitmis olamaz dedim ama :kiki:
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=1614

musticim geliyonda niye haber vermiyon...:hh:  yapardık bi cızbız...

ben itfaiye müd.yard. arkadaşla gittim... çok güzeldi... dedim illa pazar bidaha gidelim... kuzenine baiığa gitmek için söz vermiş.. bende gitmedim... haber verseydin milli takımlar kampına giderdik....:ok:
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: beytullah;23128
Gökhan dün akçakoca daydım… milli takımlar kampına gittik…  güzel bi ortamı var.. yeşillikler içinde…:ok: çok güzel plajı var… ince kum ve çok temiz… denize girmek istersen akçakocada gidebileceğin en güzel yer… gitmek istersen ayarlayabilirim…:ok:

Yola bak be :rm: tam limit yardırmalık wrc edition konseptlik :adm: en sevdiğim yol tarzlarından :rm:,hafif kenara kaçıra kaçıra limit gidişlik yol bunlar :adm::adm::adm:

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;23399
Yola bak be :rm: tam limit yardırmalık wrc edition konseptlik :adm: en sevdiğim yol tarzlarından :rm:,hafif kenara kaçıra kaçıra limit gidişlik yol bunlar :adm::adm::adm:

bekleriz... her zaman...:ok:

Çevrimdışı sarp

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
pazartesi günü sabah nasip olursa İzmir'den çıkıp saat 09:00 gibi Bursa'da olacağım. skoda serviste farlar değiştiğinde hanımıda çarşıdan pazardan çıkarabilirsek İzmr'e dönüş.
bu ayın 20 si gibi izmir kastamonu yolum olacak yeni farlarla tabiii
Kastamanudan sahil yolundan bi Trabzon Rize yayla havası alalım diyoruz. plan böyle nasip olursa bol fotolu bi paylaşım olacak.

o zaman İzmir kastamonu trabzon rize yol detayları ve ilginç her şeyle beraber görüşmek üzere
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: FF;23399

Tree then Right • 500yds Slight Left • 1/2mi Tree and House Hairpin Right •Straight 100 slight right  :kart:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: sarp;23730
pazartesi günü sabah nasip olursa İzmir'den çıkıp saat 09:00 gibi Bursa'da olacağım. skoda serviste farlar değiştiğinde hanımıda çarşıdan pazardan çıkarabilirsek İzmr'e dönüş.
bu ayın 20 si gibi izmir kastamonu yolum olacak yeni farlarla tabiii
Kastamanudan sahil yolundan bi Trabzon Rize yayla havası alalım diyoruz. plan böyle nasip olursa bol fotolu bi paylaşım olacak.

o zaman İzmir kastamonu trabzon rize yol detayları ve ilginç her şeyle beraber görüşmek üzere

Bugün servisteydim..Görüştüm..Pzt sabah hazır olacaklar :ok:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP