Bana yurt dışından geldiği için direk Türkiye'de ki satış kanallarıyla hiç muhatap olmamıştım, zaten zaman zaman çok el değiştirdi distribütörü. Şu anda yanılmıyorsam DP Tuning Eibach Distribütörü, İstanbul merkezli firma, telefon açıp ne şekilde temin edebileceğinizi sanırım öğrenebilirsiniz.
http://www.dp-tuning.com/ linkleride bu. Mutlaka size birebir yer söyleyeceklerdir veya yönlendirirler.
firmayla görüştüm, Hadımköy BEYSAN sanayi sitesindelermiş...internet sayfalarında sadece sadece 30mm likler vardı, dükkandan çıkar herhalde umarım..
yarın öğleden sonra gitmeye çalışacağım, gitmeden bilmem gereken,sormam gereken veya dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
50mm bakacağım yoksa 40mm bakacağım..
ARB,güzel bi kule gergisi ve yayla arabanız çok güzel yol tutar ki 17 lik jantlarla RS bayağı yüksek duruyor bence 3,5 dan fazlasını kaldırır o araba
kesinlikle rs ler çok yüksek duruyorlar, arabanın orjinalliği ile oynamak istemiyorum ama sert girdiğim virajlarda da hoplatıyor beni...ki bu sistem frenaj olayınada artı bi etkisi olursa çok da iyi olur güven açısından..