her zaman profesyonellerle çalışmayı tercih ettim, arabaya cam filmi atarken de 200 lira ucuza kaçmayıp ziebart ta yaptım, araç iç-dış korumayı gene ziebart ta yaptırdım (ki eğer zamanınız yoksa yada tanıdığınız yoksa) temiz iş, sorunsuz devamlılık ve itirazınızda karşınız da muhatap bulup sorununuza itirazsız çözüm genellikle ve garanti tabiki...zaman benm için çok önemli hafta içi her konuda elim-kolum bağlı çünkü sadece haftasonu hareket alanım var onuda sorun ve problemlerle uğraşarak geçirmek can sıkar...
yay içinde öncelikle bu işte profesyonel olanları istedim onun için... ilk ziyaretim dp-tuning denen firmaya hadımköye olacaktı, aradım bir bayan çıktı telefonumu aldı, yetkili kişinin bana dönüş yapacağını söyledi kimse dönmedi şu saat itibari ile saat 2 de konuştum....dedim bari maslak daki paşa-tuning e gideyim orayı aradım, USTA olduğunu söyleyen bir arkadaş çıktı ben daha konuya girmeden nerden aradığımı sordu; bakırköydeyim dedim o tarafa gelicem dedim...saat 5 de kapatıyoruz bugün hiç gelme sen hafta içi gel dedi....
kısadan hisse güzelim cumartesi heder oldu...var mı bildiğiniz adam gibi firma?