0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alcan aslında petlas 195 55 15 4 LASTİK 690 TL
Tane fiyatı mı o be?!:adm:
Ben bir sitede tanesi için 140 TL gibi bir fiyat görmüştüm. Şimdi bir türlü bulamıyorum. Kullanacağım 3 ay varsın Petlas olsun. Uçak lastiği bile yapıyorlarmış. Sadece önlere almayı düşünürken vazgeçtim şimdi. İki sene önce Uludağdan zincirle inişte motor freni ile inmeme rağmen viraj öncesinde hafif frene basınca önler yere tuttu, arkalar ise kızak kibi kayarak araba zirve yönüne dönmüştü. Şimdi tırstım.
...(Gerçi 4x4 olduğunu bile anlayamazlar eminim.4x2 ile gitsen salarlar belkide )
Bir petlas bayiinden fiyat aldım. 195/55/15 ölçüsü için pazarlık yapmadan taksitli 580 TL fiyat verdi. Tane fiyatı 145 TL. Bir gün sonra teslim edebiliyorlarmış. Petlas kar tipi lastik kullanan var mı? Fiyat nasıl sizce?
Fiyat bana pahalı geldi 195/65/15 için geçen sene 105 tl adet fiyatı vermişlerdi
Nette daha düşük fiyat göremedim. Sanırım bu yıl lastiğe baya zam gelmiş.
Lastik piyasa fiyatından ucuzsa üretim tarihine bakın, her ihtimale karşı
Hocam geçen sene ankara maisde kampanya vardı good year ultra grip 7+ ların 4 tanesi 550-600tl arası... Dedim kesin eski lastik bi baktım daha bir haftalık lastikler hemen aldık tabi böyle olunca
1 hafta önce üretilip, test edilip, yüklenip, gümrükten geçip, distribütöre oradan da bayiye gelmesi bana daha garip geldi