0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yorumlar için teşekkürler.Bence de bu seçeneklerle Leon tercih sebebi olabilir.Kendim için olsa ,Octavia binicisi biri olarak özellikle o bagajı bırakıp başka bir aracı tercih edebilirmiydim bilemiyorum.Octiyi zor bırakırım Ben:)
Hımm.. oturuş pozisyonu farkındandır o zaman, leonda öndeki kişi belki focusdaki kadar rahattır ama leonun arka tarafda iddiali olduğunu söyliyemem, focus işi götürür ve bagajı ve o cazip 1.6 tdci motoru , ya tabi çok farklılıkları var, işte focusda bir seçenek, Leon gayet şık bir araba ama işte çok göz çok alıştı artık oraya değindim ben.Sportiflik olarak leon tabi. Kimine focus hoş gelir kimine leon tabi, zevk meselesi
Yok yanlış anlaşılmasın... Benim focusu olan arkadaşıma ben sık sık benim arabayı veririm.. Benim koltuklarıma ve direksiyon hissine hasta olur kendisi Bu arada arkadaşın araç sedan focus.. Ama şunu söyliyim sadece konfor olarak leon kadar sert deil focus... Bana göre Leonun focustan aşşağı hiç bir yanı yok..
Aynı sınıf değiller farkındayım ama Siz hangisini seçerdiniz.Nedenleri ne olurdu.Bayi 2011 model fiyatlarıdır.Seat Leon 1.2 TSI Style 39.700 TLSkoda Fabia 1.2 TSI Amb.Dinamik 35.400 TL Şu anda dinamik modeli yok fakat olabildiğince donanım eşitliği sağlamak adına bu şekilde yazdım. Araç ölçülerini incelediğimiz de Fabia nın iç mekanı Leon dan daha yüksek ve rahat gözüküyor.Öte yandan Leon üst sınıf bir araç.Belli bir karizması var.Yakıt tüketimleri de birbirine yakın sayılır.
Leon üst sınıf bir araç.Belli bir karizması var.
Fanatik diyeceksiniz ama,Focus a ısınmam düşünce olarak bile mümkün değil:)