20 km fark olmaz diye düşünüyorum. Benim kullandığım navigasyon cihazı next 4624 ye-ga fark 7 km. Bunu otoyoldaki hız gösteren digital levhalardan doğruladım. Ama ben buna göre gitmiyorum. Aracımdaki göstergedeki hıza göre davranıyorum. Ayrıca cihazıma kayıtlı radar noktaları da var. Ama derdimiz radara yakalanmak mı? Ben hız da yapıyorum. Ne zaman bu hızları yapıyorum. Aracımda kimse olmadığı zaman, arkamda ve önümde araç bulunmadığı zaman. Bu süreler 10 saniyeyi geçmez. Neden yapıyorum? Araç aynı rutinde gitmesin istediğim için 1, 2.si meraktan acaba ne kadar gidiyor diye. Şimdiye kadar aracımın maximum ne hızda gittiğini öğrenemedim çünkü korktum. Siz, siz olun ve aracınızın hız göstergesine uyun. Alışmış kudurmuştan beterdir moduna girmeyin. Zaman olarak çok fark etmediğinden, böyle bir girişimde bulunmayın özellikle yanınızda birileri varken. Bunu 20 yıldır ehliyeti olup da herhangi bir cezası olmayan biri olarak söylüyorum. Umarım dikkate alırsınız. Şimdi diyebilirsiniz ki, ben bunu sormadım ne alaka diye. Ben tahmin ettim, hızlı gidicem ama navigasyona mı? uyayım yoksa araca mı? diye düşünüyorsunuz. Bu tahrik bana da oluyor çünkü. :++: