Ha bi de şu var; bekara avrat boşama kolay Ben bekarım 5 ay yattım geldim
Şahsen,
Evlat kokusunu almadan bana da kolay gelirdi bunlar sanırım, şimdi işe zor gidiyorum
Ben 4 ay Ankara, 12 ay Erzurum'da yattım 1999-2000 yılında. Ben askere giderken babam taş gibiydi, 2 ay sonra mide kanseri derdi geldi, ben askerin ortasına gelmeden babamı toprağa verdik, git-gel çok çektim, kardan uçak çalışmaz Erzurum'dan, kelle koltuk 10 cm kar dolu yollara düşünmeden attım kendimi her ay :uve: Bir şey anlamadım yaptığımdan da.
Hatta biz askere alındık 17 gün sonra 17 Ağu depremi oldu, silah altına girip de yaşı tutanlar günlerce ağladı kapsama alınmadılar diye, neydi be, geçti gitti, Palandöken'in eteğinde 12 ay...
Ha bir de 12 ay boş iş yaptım. Yedek subay olarak karargah bölüğünde sabah içtima aldım, sonra herkesi görev yerine dağıttık, bunu uzman çavuş da yapıyor, beni daha iyi bir yerde kullanabilirlerdi, ya da madem görev yok kısa dönem vereydin...
Adama uygun görev yoksa eğer mesleğini yaptır, kamu hizmeti ver, daha faydalı olayım, ver beni köy okuluna en ücra köşede çocuk okutayım, asla gocunmam.