zaten yeni kasa superb B6 passatın uzatılmış hali üzerine tasarlanan araçtır.tabiki b6 passatdan ka kat iyi bir araç fakat B7 passat cok iyi abi ben superb elegencemi b7 passat trend dersen passatı tercih ederim
Kişiye göre değişir kriterler..Fakat Ben Passat B7 2.0 TDİ Highline sipariş verip tipini gördükten sonra siparişi iptal edip SuperB almış biri olarak hiç pişman değilim..İyiki SuperB almışım..Ayrıca Passat B7'nin kötü görüntüsü SuperB satışlarını arttırdı..Bunu bizzat kendi memleketimde görüyorum..Belki başka illerde bu kadar yoktur ama yaşadığım kentte günde 7 8 tane SuperB görüyorum..
Passat/SuperB karşılaştırmasındaki son sözlerimi şöyle tamamlamak istiyorum;
SuperB Hakkında en mizahi ve güzel yorumu Passat profesörü Sn.Taner Göde yapmıştır..Hiç unutamıyorum bu yorumu...
'Taner Göde: İlla muhtar Fikret'in şımarık kızı Buket'i almak zorunda değilsin, bakkal Osman'ın kızı Fadime de pekâlâ yakışır. "Farketmez" diyenler için biçilmiş kaftandır SÜPER-"B", hem daha uzun, hem daha ağır ve makam-mevkii tarzına sahip, şöyle KARA RUH gibi simsiyah bir araç S-Classe Mersedes kadar ürkütür insanı, İspanyol çeliğinden mâmül kendi kendini bileyen ustura gibi kemikleri şıngırdatabilir, PASSAT'a "PAŞAM" dedirten uzun platform, uzun kasa, Çek-O-Slovak (Çek-O-Mastik değil) ince işçiliğinin çok şükür ki Türkiye'ye kadar gelebilmiş ve artık PASSAT'a alternatif değil, PASSAT'a rakip olan bir araçtır. Daha dolu, daha ucuz, ve belki de daha kaliteli...
Skoda Superb Valla ben SKODA SUPERB görsem şunun gibi muhakkak yol veririm, saygı, itimat, ehemmiyetten ötürü.
Not: S 320 CDI LONG 4 MATIC görsem kaçarım
'