Diğer bilgiler gerçek dışı mı peki..?
skoda markasına düşman birisi anlaşılmıştır
Araçla ilgili eleştiriler tamamen Skodayı veya Octavia yı dövme psikolojisiyle önyargılı yazılmış.Ya da başka beklentileri karşılanmamış şahsın.Birşey derdim o yoruma şimdi ama neyse...
çok ukalaca yazılmış bir şovmenin işi belli.DH de gerçekten çok skoda düşmanı aşağılık yaratıklar mevcut.Evet nihayetinde c sınıfı bir araç ve BMW,merso,audi,infiniti,gibi markalarla tabii ki kıyaslanmaz belki.Havalandırma ızgaraları konusunda dediği doğrudur,camlar açıkken kapıların kapanması esnasında gelen ses evet doğrudur,cam mekanizmaları zaten skoda'da kronik:+1:,ama diğerleri tamamen düşmanlık üzerine kurulu ve önyargılarla dolmuş arkadaş.Eğer üst sınıf marka/modellerle kıyasladıysa onu bilemem.Ama meganII,fluensmidir nedir,focus,volvo s40,toyota corolla,hyundaı acsent era gibi bir çok kendi sınıfındaki araçlarla ben şahsen favori görüyorum binilesi ve görselliği kasa konusundaki başarısı takdir edilmelidir ve bu gerçektir.Marka hastalığı/düşmanlığı insanın genlerinde olan bişi değildir ama sonradan kazanılan bişidir.Ata mıdır nedir bu servisin işgüzarlığını araca yıkmaya kalkmak körlüktür en hafif deyimle kendini bilmez haddini bilmemezliktir.