Cee'd forumunda bir arkadaş yaptırmıştı. Gayet memnun. Altunuç (Altunç da olabilir.) deri anadolu yakasındaymış.
Forum üyelik istediğinden, üye olmak istemeyenler için alıntı yaptım.
-------------------------------------------------------Altınuç Deri Döşeme firmasından için fiyat aldım, foruma özel anlaşma yaptım. bizim forum için
750TL+kdv fiyat aldım. deri için 3 yıl, dikiş ve tüm işçiliği için de ömür boyu garanti verdiler. bmw m3te kullanılan dakota derisi(Dakota Corall Red)nin fiyatı bu. suni deri ama çok kaliteli. isteğe bağlı olarak delikli de yapabiliyor. dikiş ipliğini istediğniz renkte yapıyorlar. nakışla logo işleme ve direksiyon kaplama gibi hizmetler de var fakat bunlar için ekstra ücret talep ediyorlar doğal olarak.
koltuk ısıtma olayını falan da sordum ama oranın sahibi iyi niyetli bir abi olduğu için açık açık dedi ki "zaten koltuğun soğukluğu arabaya ilk oturduğunuzda hissediliyor. ve koltuk ısıtmayı açsanız da 3 dakika falan sürer ısıtması. ama o vakit aralığında zaten vücut ısınız koltuğa geçiyor ve iş işten geçiyor. sonrasında kalorifer de açsanız aynı sonucu alırsınız"
İşlem tamam. Şimdi detaya geçelim...
Bunlar aracın bitmiş hali. önceki halini herkes kendi aracından bildiği için onun fotoğraflarını koymadım. Bu arada vites körüğünü sonradan değiştirdiğim için buradaki fotoğraflarda eski halini görüyorsunuz. Şimdi kısaca olayı anlatayım:
Deriyi yaptırmak için sabah 10 gibi aracı götürdüm. hemen koltukları söküp işleme başladılar. aracın kapısı büyük olduğu için koltuklar rahatlıkla çıkarılabildi. bu yüzden kapılar sökülmedi. (normalde 4 kapı arabaların çoğunda deri döşeme uygulaması için kapılar sökülüyormuş.) derinin rengini ve dokusunu daha önce seçmiştim. dikiş iplik rengini seçmek için de orada numunenin üzerine bir kaç alternatif dikiş attılar. orada kendime en yakın olarak füme rengi belirledim ve onu yaptırdım. sonuç olarak akşam 7 gibi araç hazır diye çağırdılar. zaten 7 8 kişi çalıştıkları için çok hızlılar. işçilik gerçekten çok iyi. müşteriye de çok iyi muamele ediyorlar. atölyelerine dışardan baktığınızda hiçbiriniz orada lamborghiniler kaplandığına falan ihtimal vermezsiniz, ama adamlar işi biliyor. dikişleri son derece düzgün ve kaliteli duruyor. zaten tüm bu işlemin malzemesinin yaklaşık 150 lira kadar tuttuğunu ve üstünün işçilik için alındığını düşünürsek aslında bu yapılanları çok da abartmamak lazım
genel olarak hergüne bir araç yapmaya gayret ediyorlar. önceden randevu vererek çalışıyorlar. ben gittiğimde 2 hafta sonrasına randevu verdiler örneğin. Bu arada 2 gün sonra vites körüğünü de aynı renkte kaplatmak istedim. Arayıp randevu istedim. hemen çağırdılar zaten 1 saatlik iş dediler. ve para da almadan vites körüğünü kapladılar saolsunlar. müşteri memnuniyetini çok üst düzeyde tutmaya gayret ediyorlar.
Deri döşemeyi hem araca sportiflik ve konfor katsın diye hem de toz birikmesini önlemek için (astım hastasıyım ve toza alerjim var) yaptırmıştım. Şimdi çok memnunum. Hem yapılan işçilik ve malzeme kalitesinden dolayı herkes aracın orjinalini böyle sanıyor hem de 3-4 gündür aracın tozunu hiç almak zorunda kalmadım. Eskiden birisi koltuğa oturduğu anda bi ton toz kalkıyordu ve arabanın bütün kokpitini silmek zorunda kalıyordum hergün.
Sonuç olarak herkese tavsiye ederim. Ayrıca forum olarak anlaşmalı olduğumuz için bu uygun fiyattan yaptırmış olacaksınız. piyasayı araştıracak olursanız zaten adam gibi işçiliği olan birkaç firma var ve bunlar da 1000 liradan başlıyor en az. Herşeyi anlattım fotoğrafları da ekledim. Araca da bir maşallah deyin artık