Oncelikle bilgilerini paylasan herkese tekrar tesekkur ederim...
Ben de bu arada bos durmadim ve Artcar dan Cem bey ile bir telefon gorusmesi yaptim... Bana su anda piaysadaki bir cok lux aracin (BMW, Mercedes vs.) icerisinde suni deri kullanildigini ve kullanilan bu derilerin kendilerinde de mevcut oldugunu anlatti.
Ayrica Superb in koltuklari digerlerinden biraz daha buyuk oldugu icin maliyetin 2000 TL lere yaklasacagini belirtti ki (daha sonra beni dukkana davet etti; gelince konusuruz dedi) bana biraz pahali geldi...
Bu arada gozume takildi; gercekte de bizim diger aracimizda koltuk isitma var, inanin hemen hemen hic isimize yaramiyor. Araca sabah bindiginizde hava soguksa zaten ustunuz kalin oturuyorsunuz, isitmayi actiginizda size bir etkisi olmuyor, ustunuz ince ise bir arkadasin dedigi gibi sistem koltugu isitana kadar siz zaten koltugu isitmis oluyorsunuz
Ozetle, bu isi yaptirmayi planlayan baska superb sahibi veya forum uyesi arkadas var ise beraber fiyat alabilir ve hatta bizim forum yetkililerinden rica etsem belki bize bu konuda da yardimci olabilirler...
Bu hafta sonu engec gelecek hafta basinda bir iki dukkan gezer, sizlerle durumu paylasirim...
Tesekurler,
Iyi gunler...