škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Selektör yapana 1 yıl hapis cezası

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;286881
güçlü araba sahipleri daha efendi oluyolar bu konuda eskişehir yolunda orta şeritte giden ferrarinin arkasından selektör atıp bi yandanda video çeken birsürü dengesiz biliyorum gerçi geneli tozu yutup susuyolar ama amcamda m3 kullanıyodu asla takıntı yapmazdı böyle durumları geçsin gitsin ben arabamı biliyorum nasılsa der bırakırdı

Belki amcana denk gelmişimdir abi :rm::rm:
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Evet Aynen Dediginiz Gibi Ben Bir Mercedesciyi Daha Birinle Kapışırken Görmedim... Bizimkilerde Sakin Sakin Giden  Mercedesciye Selektör Çeker Ve Bu O Olaya MERCEDES TOKATLDIM Derler.. Bilmezlerki Adam Onu Takmamıştır Bile..

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ''V/RS'';286883
Belki amcana denk gelmişimdir abi :rm::rm:

hollanda plaka mat gri m3 csl se amcamdır ama sanmıyorum sinop istanbul arasında görüneceğini :)

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;286886
hollanda plaka mat gri m3 csl se amcamdır ama sanmıyorum sinop istanbul arasında görüneceğini :)

yok bnmki türk plakaydı abi :)
SKODA FAVORIT 136L VRS

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kaptan52;286885
Evet Aynen Dediginiz Gibi Ben Bir Mercedesciyi Daha Birinle Kapışırken Görmedim... Bizimkilerde Sakin Sakin Giden  Mercedesciye Selektör Çeker Ve Bu O Olaya MERCEDES TOKATLDIM Derler.. Bilmezlerki Adam Onu Takmamıştır Bile..

youtube da ganimet gibi yok transporter le ferrariye selektör çaktım diye bide videonun sonunda ferrarinin uzayışınıda eklerler bari yarıda kes millet tamam desin inanmış gibi yapsn :):):):)

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ''V/RS'';286889
yok bnmki türk plakaydı abi :)

bi kere gaza getirdiler 3.20 ci peşimizden geliyo otobanda sürekli çevremizde bi sağdan bi soldan galiba arabayı çakma m3 sandı amcam önce saldı bu kayboldu ortalıktan 280le yanından geçtiğimizde arkaya baktığımda sağ şerite kaçıyodu :rock1::rock1:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben onu bunu değilde İstanbul'da sabırlı araba kullananı alnından öperim arkadaş, daha dün Sercan'la denk geldik, gidiş geliş yönünü, 3 gidiş yapmış adamlar gelenler giremiyor, kalayladım bende camı bile açmadı dua etsin acelem vardı.
-------------------------------------------------

Çevrimdışı Mert

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

octaviaman

• Ziyaretçi
6-7 sene önceydi.Epeyce bir süre gelmediğim İstanbul a ailecek kardeş ziyaretine gidiyorduk. Ramazan günü İzmir den Feribota kadar 90 km ile geldik huzurlu,mutlu ve sakin.Feribottan indik iftara 1 saat var.E5 e çıktık.Sıkışık trafik ama akıyor Millet sağdan soldan 130-140km hızlarla uçuyor.Sağdan gidiyorum süratim 100km.Tampona yapışan sellektöre dayanıyor,sonra atıyor kendini servis şeridine veya sola, taciz dorukta.Yanımdakilere eğer buraya kadar geldiğimiz gibi gidersek Bunlar bizi ya ezecek ya da çiğneyecek dedim.Mecburen uyduk sisteme.Yine de hoşlanmadım tabiki.Kontrolsuz, trafik güvenliğini tehlikeye atan çılgın ve edepsiz sürüş tarzlarını sevmiyorum.

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: octaviaman;286908
6-7 sene önceydi.Epeyce bir süre gelmediğim İstanbul a ailecek kardeş ziyaretine gidiyorduk. Ramazan günü İzmir den Feribota kadar 90 km ile geldik huzurlu,mutlu ve sakin.Feribottan indik iftara 1 saat var.E5 e çıktık.Sıkışık trafik ama akıyor Millet sağdan soldan 130-140km hızlarla uçuyor.Sağdan gidiyorum süratim 100km.Tampona yapışan sellektöre dayanıyor,sonra atıyor kendini servis şeridine veya sola, taciz dorukta.Yanımdakilere eğer buraya kadar geldiğimiz gibi gidersek Bunlar bizi ya ezecek ya da çiğneyecek dedim.Mecburen uyduk sisteme.Yine de hoşlanmadım tabiki.Kontrolsuz, trafik güvenliğini tehlikeye atan çılgın ve edepsiz sürüş tarzlarını sevmiyorum.

hep tedirgin olurum bu durumdan kurallara uygun yapılsa hız sorun değil trafikle birlikte akar giderim ama böyle bi grup yavaş diğerleri aralardan makasla emniyet şeridinden geçerken uymak zorunda kaldığım zamanlar oldu gözüm sürekli sağda solda başıma gelmemiş şey değil ben sağdan orta şeride geçerken aynı anda daha hızlı biride soldan sağa geçebilir ankarada protokol yolunda oldu ben farkedip kornaya basınca yandan gelen çıktığı şeride geri girdi allahtan yoksa güzel bi etkileşim olacaktı :)

Çevrimdışı TheTuco

• Y*Ö*R*Ü*K
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Eğitim şart arkadaşlar.....
Ford Focus Collection HB

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 19tumen;286828
Trafikte bile bir Avrupa olamayacağımızın delilidir. Bizde ilden ile,şehirden şehire töre kuralları geçerli, Bir istanbullu, doğuda bir doğulu da istanbulda zor araç kullanır:)
:+1: İstanbul' da örneğin Ankara plakalı araç görünce durduk yere sıkıştırmak, selektörle kornayla taciz etmek gibi bir huy vardır. Sonra örneğimizdeki Ankaralı da manyak çıkıyor, ya birbirlerini bıçaklıyorlar ya araçlar pert oalcak şekilde çarpışıyorlar.

Sağda park etmiş aracın arkasına dayanıp da "yürü" diye korna çalıp selektör yapan sığır dolu İstanbul.:D Şaka değil cidden gördüm ve sağa çekip ne yapacak diye meraktan izledim. Herif beş dakika park etmiş aracın arkasında trafiğin açılmasını bekledi.

Çevrimdışı dr_emrah

• TDİ
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
peki iyide şerit ihlai yapıosa irice bi kamyon sol şeridi meşgul ediosa bizde arkadan yardırıyorsak nasıl yol isticez,

bölünmüş yolda karşı şeride geçerekmi geçelim napalım

Çevrimdışı flash41

• White Dead Angel
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ortalık andaval dolu,
Kimse uymaz bu kurala, üstelik kural olmasa bile çok saçma bi tahrik.
İrfan hocanın dediğide güzel kolu her çekiş 1 yıl ohhhhhh :))

Çevrimdışı Engin E

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Mahkeme de tuhaf karar vermiş, bu olayın bu şekilde geliştiğini nereden çıkarmışlar ki? Ya şikayetçi yalan atıyorsa?
Bahse girerim ki şikayetçi, kadın sürücüdür, nasılsa kanıtlama zorunluluğu yok, ''taciz etti'' demesi yeterli...:(
Dünyalılardan tiskiniyorum.(G.O.R.A.)