eyvallah Baki Abi saol, traktörü şaha kaldırmak demişken aklıma getirdin bi traktör kazası geçirdim aslında. geçen yıl su kıtlığı varkene babannemin bostanı sulamak için 10 km uzaktaki paşa köyüne gittim vs. neyse,
arkada 3 ton mini bi tanker var, resimlerde önünde kepçe olan 240'lık la gittim, dönüşte köy yolu tabi iniş-çıkış çok, bende vites düşüreyim derken alt vitese geçiremedim olacak bu ya.
biraz panik havası falanda olunca traktör tam durdu duracak yürüme hızının altında bitti gidişi derken 1 e almayı başardım, yarım saattir kaya gibi debriyaja basan ayağım yorulmuş, bi bırakayım dedim debriyajı taak diye ayağımı fırlattı istop etmesi imkansız olan taşıt istop etmedi, kavradı ve arkadaki tankerin ağırlığıyla ön taraf havalanır...
direksiyonu tuttum düşmedim ama tanker çıktı :++: :++: baktım gidiyo geri geri traktör yere indi tabi ön taraftan, Allahtan arkadaki virajın kenarındaki kum tepeciği hemen yanımdaymış airbag etkisiyle yumuşatıp durdurdu tankeri, 1 saatede takmayı başardım tankerin ucu havaya kalkmış falan.... :++:
ne işkence şu köy hayatı ya, ama bir o kadarda eğlenceli-atraksiyonludur.