Hazır bu konu varken araya soru sıkıştırayım bu salak ayfon4'ün görüntülü görüşme özelliği yok mu kardeşim:D varsa farklı telefondan arandığında olmuyor gene kendi salaklıkları gibi aynı cihazı mı istiyor
Şebekeler 3G o anda ve hatlarda 3G tabi cihaz veya şebeke desteklemiyor diyor ben aradığımda ayfon4'de :kafa::kafa::ban::ban::mad::mad: Nokia kullanıyorum ben, gözünü sevem onun ben:D
Bugüne kadar hiç 3g üzerinden görüntülü konuşma ihtiyacı duymadım valla:) Çünkü elinizeki skype, tango, whatsapp, blip.me vs tarzı bir sürü programdan internet üzerinden görüntülü/sesli konuşma, yazılı/sesli mesaj bırakabiliyorsunuz..:ok:
Taa ki son 4-5 ay öncesine kadar, yaklaşık 12-13 senedir nokia kullanıyordum.. Ki hala daha 2. hattımda 8800 arte kullanıyorum. Ben de yazık o symbian'la geçen senelerime diyip bol bol nokia mühendislerinin kulaklarını çınlatıyorum..
Steeve amca hepimizin hayatını doğrudan yada dolaylı olarak kolaylaştırdı / iyileştirdi. Steeve amca iPhone'u, iOs'u çıkartmasa bugün iOs'un alternatifi olan Android gibi güzel bir dünya da oluşmazdı. Nokia'da bizlere kıytırık teknolojilerini allandıra ballandıra anlatıp 1000-1200$ lardan çakmaya devam ederdi..