Bir telefona bu kadar para vereceğimi düşünmezdim hiç,o yüzden bu aletin değeri büyük bende. 2 Haftada bir kapaklarını pilini karıtnı söker,diş fırçasıyla tozlardan arındırır sonrada nemli mf bezle temizlerim. Yazılım güncellemesi varsa yapar gereksiz şeyleri siler,virüs taraması yapar,önbelleği vs temizlerim. Dün yaptım bu işi,cıncık oldu cıncık
Bildirim ışığı çok hoşuma gidiyor. Kırmızı,Mavi,Yeşil,Sarı,Beyaz,Cam göbeği,Turuncu gibi bir çok ışık rengi var. Ekranı açmadan ne geldiğini anlayabiliyorsunuz. Bende kırmızı mesaj,mavi arama,sarı mms vs..
Birde telefon kilitliyken ekranı açtığımızda ekran normalden daha ufak aydınlanıyor.Alt kısımda 1 cm boşluk ölü kalıyor.Onuda çözerler sanırım yakında..
Bunlarda en sık kullandığım uygulamaların bulunduğu bölüm;
Sony Ericsson markasına daha önceleri soğuk olsamda,göz karartıp almıştım aleti. Hemde fiyatı en yüksek dönemlerindeyken,daha Türkiyeye geleli 1 hafta olmuştu. Şuanlık tek sorunum bir kez düşürdüm,ekranda bir adet ölü pikselim var,ama piksel yoğunluğu yüksek olduğundan ben bunu büyüteçle bakarak anlamıştım
Onun dışında hiç bir şikayetim yok