yakın takip mesafesi - aşırı hız - dikkatsizlik !!!
ölen ve yaralanan insanlara mı üzüleyim.pert olan arabalara üzüleyim.trafikte bekleyenlere mi üzüleyim.şaştım kaldım. çok çok kötü bi kaza olmuş
Yakin takip mesafesi, asiri hiz dikatsizlikmis... Sen ne kadar bilgili bi insanmissinda bizim haberimiz yokmuss, bence sen hic bisiye uzulme gerek yok zaten!!!
Kazaya karisan araclardan biri bana ait, babam ve ben yara aldik ben taburcu oldum ama babam hala hastanede, tv gazetelerdeki 20-30 yarali yazisina bence inanmayin, o gun resmen bir can pazari vardi herkez aracinda sikismis kalmisti.
İs icin her gun ayni yolu kullaniyorum, son gunler havada bolge bol sisliydi, kaza gunude sis bazi yerlerde etkiliydi, kaza viyaduk uzerinde olmasi tabloyu bu hale getirdi, cok bilmis arkadasimiz dedigi gibi takin takip dikkatsizlikle alakasi yok.
Araclardan biri buz uzerinde kayip kaza yapinca ister isteme sisin icerisine giren her arac kazayi fark ettiginde fren yapmaya calisti ama gizli buzlanma sebebiyle durmanin imkani yoktu, sis nedeniyle zaten hangi bolgede oldugunu anlamiyorsun, viyaduk uzerinde oldugunu anlasaydi arac suruculeri daha yavaslardi bence, hava cok soguk ve buzlanma havasi degilde ama malesef kopru uzeri gizli buzlanma vardi.
Gorus mesafesi cok az olmasina ragmen yogun olmayan trafikte onumde cok fazla isigi gordum yavaslamaya calistim ama malesef aracin durma gibi bir sansi hic yoktu. Cok sert caprtik ve arkadan onlarca arac.... Ortalim bir can pazariydi resmen ve cok olen oldugunu dusundum ama allahtan fazlakayip olmamis, ilk gelen ambulansa 6 kisi binip hastaneye yetisebildik. Verilmis sadakamis varmis, canimiz sag.