škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2008 Starex Space S CRDİ GP

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Forumda Belki İlk Olacaktır , Zaten Starex Sahiplerinin Pek Detailing İle Ugraştıklarınıda Zannetmiyorum. Aslında Bende Ticari Amaçlı Kullanıyorum Ama Bu Araç Bana Bakıyorsa Bunun Sayesinde Geçiniyorsam Benimde Ona Bakmam Gerekiyor Diye Düşünüyorum..

Öncelikle Starexe Çok Yakıyor Hikayesini Çıkaranlardan Allah Razı Olsun Diyorum Onların Sayesinde Böyle Güzel Bir Araca Uygun Fiyatlardan Biniyor Tekrardan Teşekkür Ediyorum.. Peki Çok Yakıyormu Ne Kadar Yakıyor Diye Soracaksınız ? Evet 2500 CC Motor Hacminde 2.2 Ton Agırlında Bir Araç İstanbulda 10 Litre Yakıyor .. Sakinde Kullanmam Yüksek Hıza Çıkmam Ama Ara Hızlanmalarda Zorlarım..
Neyse Gelelim Özelliklerine

2500 CC Hacminde Common Rail Yakıt Sistemine Sahip Turbo Beslemeli Bir Motora Sahip..
140 At Gücünde Ve 314 Nm Torka Sahip ( TR Deki Kaynaklar Böyle Diyor Ama Hyundai Motor Katologunda 340 Nm Tork Gösteriyor )
Yazılım İle 175 Hp 400 Nm Torka Çıkabiliyor. Arkadan İtişli Bir Araç Olduğu İçin Ve Bu Gücü Yere Tutturacak Bir lastigim ( Pirelli Citynet ) Olmadıgı İçin Şu Anda Yazılımsız :)

Ön Süspansiyonları Mükemmel 403 Konforunda Resmen Yaylanıyor ..Tabi H100 Gibi Yaylanamazda Yinede Çok Rahat.
Arka Süspansiyon Makaslı Oldugu İçin Biraz Sert. Ama 1.5 Ton Vur Çökme Sürtme Yapmaz. Bendeki Space Modeli 5+1 Kargo Bölümü İle Yolcu Bölümü Arasında Separatör İle Cam Var. Ben Camı Söktüm..
Oturuş Pozisyonu Falan Çok Rahat Herşey Çok Açıkta Konsol Falan Rahat İnsanı Boğmuyor. Ailem T5 Kullanıyor Fakat T5 De Bunun Oturuş Rahatlıgı Yok İnsanı Boğuyor Konsolu..

Ön İkili Yolcu Koltugu Süper Rahatlıkta Yatabilme Özelligine Sahip Bu Şekilde Geniş Geniş Yatabilirsiniz.
Motor Çok Sessiz 90 Km/h La Giderken İçerde Yol sesinden Başka Bir Ses Yok.
Yol Tutuşu Yeterli Fakat Frenleri Zayıf..
Elektronik Ivır Zıvırları Yok O Yüzden Arızasıda Yok. Şimdiye Kadar Gram Arızası Olmadı..
Bendeki Güvenlik Paketli ; Yani Yolcu Hava Yastıgı + ABS Var
Bu Araç Hakkında İstediginiz Soruyu Yanıtlarım Artık Kitabını Yazdım Desem Yeridir

Çok Sayıda Foto Olabilir Şimdiden Özür Dilerim

Çok Konuştum Gelelim Foto.lara ;

Geçen Sene Haziran Ayında Almıştım 20000 Km De İdi

Resimdeki Sembolde Benim Eski Şirket Aracımdı , Şimdi İ30 Var

Atas Buluşmasında

Arka Yolcu Kısmı
Sol Kısım

Sağ Kısım

Ön Sürücü Ve Yolcu Kısmı

Ve Aracın Son Km Si

Umarım Sıkmamışımdır

Çevrimdışı MadeN

• Virüs Yemiş Masum Köylü
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
cıncık gibi starex.. ş.içi tüketim ne kadar?

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkürler;
2500 CC 140 Hp Gücünde 2.2 Ton Agırlıgındaki Starex İle
Benim İstanbuldaki Tüketimim 10 Litre 130 Km/h I Geçmem, Genelde 95 100 Km/h İle Seyrederim Ama Ara Hızlanmalarda Kalkışlarda 140 Hp Nin Hakkını Veririm :) Çok Kasarsam 9,9.5 Litrelere İnerim :)

Ama Otobanda Gittigim Zamanlar Oluyor Hiç Trafige Girmedigim Oluyor. Yinede Şehir İçine Giriyorum Fakat Trafik Olmuyor. 40 Liraya 130 Km Falan Gidebiliyorum Bu Şehir Dışı Sayılır Bana Göre :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Severim bu arabayı ben :) güle güle kullanın, bunlar son makyajlanan kasaları sanırım, daha da bir tatlı oldular :)
Bu fren konusu Hyundai'de ortak problem sanırım iyice kanaat getirdim buna ben artık, hemen hemen hepsinde var, sizde aynı şekilde zayıflığından şikayet etmişsiniz dikkatimi çekti. Hyundai'nin bayağı bir modelini kullandım, Accent, Sonata, Matrix, FX Coupe, hepsinde de var bu sorun sadece Sonata fena değildi içlerinde, hepsinden de eski model olmasına rağmen. Umarım bunu gelecek jenerasyon araçlarında düzeltirler.

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkür Ederim
Bunun Tek Sıkıntısı Dediğim Gibi Frenleri :) Bundan Önce Yeni Kasa H100 Kamyonet Vardı .Bastımı Yapıştırıyordu 1 Kere Bile Duramayacagım Hissini Yaşamadım Bunda Çok Adrenalin Yaşıyoruz :D Tabiki Duruyor Ama Duramayacak Gibi Hissediyor İnsan.
2005-2006 Dan Sonra Çıkan Yeni Model Araçlarında Böyle Bir Sıkıntı Kalmadıki İ30 La Zaten Bunu Kanıtladı Golfden 1 Metre Daha Kısa Mesafede Duruyor :)
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2011, 18:25:01 Gönderen: kaptan52 »

Çevrimdışı 19tumen

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Şu güzel gözükmüyor,sürüşte dikkat çekmiyor mu gözünüzün :)

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kaptan52;289887
Teşekkür Ederim
Bunun Tek Sıkıntısı Dediğim Gibi Frenleri :) Bundan Önce Yeni Kasa H100 Kamyonet Vardı .Bastımı Yapıştırıyordu 1 Kere Bile Duramayacagım Hissini Yaşamadım Bunda Çok Adrenalin Yaşıyoruz :D Tabiki Duruyor Ama Duramayacak Gibi Hissediyor İnsan.
2005-2006 Dan Sonra Çıkan Yeni Model Araçlarında Böyle Bir Sıkıntı Kalmadıki İ30 La Zaten Bunu Kanıtladı Golfden 1 Metre Daha Kısa Mesafede Duruyor :)

Hah bak aynı duygular işte :rm:
Ablamda acemiliğini iyice atsın hemde park sorunu yaşamasın diye Matrix alındı kullanıyor, Full+Full modeli hemde, vura kıra ine çıka kullanıyor:D birkaç defa onuda kullandım, CRDi zaten çok tatlı gidiyor, kontrolü falan bayağı bir keyifli lakin frenler tırt :D sahil yolunda kaç defa öndekine yapışıyordum valla :D neredeee benim Fabia'nın frenleri nerede Matrix'in frenleri :D çok çok berbat hissiz frenleri var arabanın, yürüyor ama durmuyor resmen :D FX Coupe sırf bu yüzden perte çıktı zamanında :D

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sökmeye Niyetleniyorum Ama Altında Kalan Yapıştırıcı İzini Nasıl Çıkartacam Onu Bilmiyorum :) Artık Farkında Bile Değilim Sadece Resimlerde Farkına Varıyorum :D

Alıntı yapılan: FF;289890
Hah bak aynı duygular işte :rm:
Ablamda acemiliğini iyice atsın hemde park sorunu yaşamasın diye Matrix  alındı kullanıyor, Full+Full modeli hemde, vura kıra ine çıka kullanıyor:D birkaç defa onuda kullandım, CRDi zaten çok tatlı gidiyor, kontrolü falan bayağı bir keyifli lakin frenler tırt :D sahil yolunda kaç defa öndekine yapışıyordum valla :D neredeee benim Fabia'nın frenleri nerede Matrix'in frenleri :D çok çok berbat hissiz frenleri var arabanın, yürüyor ama durmuyor resmen :D FX Coupe sırf bu yüzden perte çıktı zamanında :D

Zaten İlk Defa Kullanacak Olursa Uyarıyorum :) Zaptedemezsin Diye :D 140 Bg Bastımı Gidiyor Ama Durmasına Durmuyor İşte :)
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2011, 18:32:10 Gönderen: kaptan52 »

Çevrimdışı 19tumen

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kaptan52;289891
Sökmeye Niyetleniyorum Ama Altında Kalan Yapıştırıcı İzini Nasıl Çıkartacam Onu Bilmiyorum :) Artık Farkında Bile Değilim Sadece Resimlerde Farkına Varıyorum :D

Sıcak ve köpüklü sünger hiç affetmez, tertemiz yapar :ok: Hah. göz alışmışsa kalabilir tabi... :knp:

Çevrimdışı serkan35

• Leoncu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Maşallah kazasız belasız kullanın

bu ülkede bilip bilmeden herkez konuşuyor zaten ki iyiki konuşuyorlarda böyle araçlara yok pahasına sahip olabiliyoruz 10 gün kadar kullanmışlığım var 140 lık ama benimki tam full dü ön arka dijital klima falan vardı oldukça rahat ve geniş bi araçtı o fiyatlara uygun aile aracı olarak her zaman aklımın bi köşesinde yer edinmiştir starexler
Rover 220 Turbo
2011 Ford Connect

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Teşekkür Ederim , Allah Herkese Kazasız Belasız Binmeyi Nasip Etsin

Şu Anda Aklımda O Var Ama Temiz Ve Otomatik Vites Olanını Bulamıyorum

9+1 Svx Modeli Dijital Çift Klima . Double Teyp Hem Cd Hem Kaset Çalar :) Maun Kaplama Göğüs Ve Kapı Kumandaları Çok Şık Ve Rahat Bir Araç Ama Satan Yok Alan Satmıyor :D

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kaptan52;289925
Teşekkür Ederim , Allah Herkese Kazasız Belasız Binmeyi Nasip Etsin

Şu Anda Aklımda O Var Ama Temiz Ve Otomatik Vites Olanını Bulamıyorum

9+1 Svx Modeli Dijital Çift Klima . Double Teyp Hem Cd Hem Kaset Çalar :) Maun Kaplama Göğüs Ve Kapı Kumandaları Çok Şık Ve Rahat Bir Araç Ama Satan Yok Alan Satmıyor :D

çünkü o modelleri sadece bilenler alıyo bizim insanımızın genel özelliğidir önyargılı olmaları hyundai gözlerine kötü geliyo full starex lisede okul müdüründe vardı ceza alıp yıkatmaya götürmüştüm (bana ödül o ayrı) kullanımı falan çok hoş bi araç hocam satmayı düşünüyomusunuz diye sorduğumda allah kaza bela borç harç vermezse bu araba bende duracak böyle bi araba alamam daha ben demişti

Çevrimdışı flash41

• White Dead Angel
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
:ok:Güzel görünüyor,
Bence bakımlı araç ile sadece temizlenen araç arasında çok fark vardır.

Çevrimdışı kaptan52

• Benz
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Herkese Teşekkür Ederim :)

Alıntı yapılan: 06lkn66;290190
çünkü o modelleri sadece bilenler alıyo bizim insanımızın genel özelliğidir önyargılı olmaları hyundai gözlerine kötü geliyo full starex lisede okul müdüründe vardı ceza alıp yıkatmaya götürmüştüm (bana ödül o ayrı) kullanımı falan çok hoş bi araç hocam satmayı düşünüyomusunuz diye sorduğumda allah kaza bela borç harç vermezse bu araba bende duracak böyle bi araba alamam daha ben demişti

Ben Satarım Ama Full Otomatik Vites SVX Starex Almak İçin :D