Forumda Belki İlk Olacaktır , Zaten Starex Sahiplerinin Pek Detailing İle Ugraştıklarınıda Zannetmiyorum. Aslında Bende Ticari Amaçlı Kullanıyorum Ama Bu Araç Bana Bakıyorsa Bunun Sayesinde Geçiniyorsam Benimde Ona Bakmam Gerekiyor Diye Düşünüyorum..
Öncelikle Starexe Çok Yakıyor Hikayesini Çıkaranlardan Allah Razı Olsun Diyorum Onların Sayesinde Böyle Güzel Bir Araca Uygun Fiyatlardan Biniyor Tekrardan Teşekkür Ediyorum.. Peki Çok Yakıyormu Ne Kadar Yakıyor Diye Soracaksınız ? Evet 2500 CC Motor Hacminde 2.2 Ton Agırlında Bir Araç İstanbulda 10 Litre Yakıyor .. Sakinde Kullanmam Yüksek Hıza Çıkmam Ama Ara Hızlanmalarda Zorlarım..
Neyse Gelelim Özelliklerine
2500 CC Hacminde Common Rail Yakıt Sistemine Sahip Turbo Beslemeli Bir Motora Sahip..
140 At Gücünde Ve 314 Nm Torka Sahip ( TR Deki Kaynaklar Böyle Diyor Ama Hyundai Motor Katologunda 340 Nm Tork Gösteriyor )
Yazılım İle 175 Hp 400 Nm Torka Çıkabiliyor. Arkadan İtişli Bir Araç Olduğu İçin Ve Bu Gücü Yere Tutturacak Bir lastigim ( Pirelli Citynet ) Olmadıgı İçin Şu Anda Yazılımsız
Ön Süspansiyonları Mükemmel 403 Konforunda Resmen Yaylanıyor ..Tabi H100 Gibi Yaylanamazda Yinede Çok Rahat.
Arka Süspansiyon Makaslı Oldugu İçin Biraz Sert. Ama 1.5 Ton Vur Çökme Sürtme Yapmaz. Bendeki Space Modeli 5+1 Kargo Bölümü İle Yolcu Bölümü Arasında Separatör İle Cam Var. Ben Camı Söktüm..
Oturuş Pozisyonu Falan Çok Rahat Herşey Çok Açıkta Konsol Falan Rahat İnsanı Boğmuyor. Ailem T5 Kullanıyor Fakat T5 De Bunun Oturuş Rahatlıgı Yok İnsanı Boğuyor Konsolu..
Ön İkili Yolcu Koltugu Süper Rahatlıkta Yatabilme Özelligine Sahip Bu Şekilde Geniş Geniş Yatabilirsiniz.
Motor Çok Sessiz 90 Km/h La Giderken İçerde Yol sesinden Başka Bir Ses Yok.
Yol Tutuşu Yeterli Fakat Frenleri Zayıf..
Elektronik Ivır Zıvırları Yok O Yüzden Arızasıda Yok. Şimdiye Kadar Gram Arızası Olmadı..
Bendeki Güvenlik Paketli ; Yani Yolcu Hava Yastıgı + ABS Var
Bu Araç Hakkında İstediginiz Soruyu Yanıtlarım Artık Kitabını Yazdım Desem Yeridir
Çok Sayıda Foto Olabilir Şimdiden Özür Dilerim
Çok Konuştum Gelelim Foto.lara ;
Geçen Sene Haziran Ayında Almıştım 20000 Km De İdi
Resimdeki Sembolde Benim Eski Şirket Aracımdı , Şimdi İ30 Var
Atas Buluşmasında
Arka Yolcu Kısmı
Sol Kısım
Sağ Kısım
Ön Sürücü Ve Yolcu Kısmı
Ve Aracın Son Km Si
Umarım Sıkmamışımdır