Biraz daha ucuz olsa yeni sportage e borca girip kapagi atacagim ama(benzinli tabbiii).....birkac seneye kalmaz bile:++:
Yenisinin canlısını geçen gün bende gördüm, ben eskisini bile beğenirdim aslında. Ama yenisi gerçekten çok güzel olmuş, işin içinde park sıkıntısınıda düşünmesem bende bu tarz mini SUV düşünürdüm ilerde ama yeri geliyor benim arabaya bile zor yer buluyorum İstanbul'da, ne bilim o konuda keyfim kaçarsa canımı sıkar diye hiç hayalini bile kurmuyorum. Gene böyle HB tarzı bir modelini düşünürüm düşünürsem sanırım bende
Iste bikac sene sonra bunlar da fiyatlara abanirlar. Ki simdiden basladilar.
Arz talep meselesi tabi, talebi artınca fiyat direk etkilenir. Lakin genede hala avantajlılar, ben birde satış sonrasını düşünüyorum. Bu adamların (Kia, Hyundai v.s) servis ve bakım destekleri hem ekonomik hemde sıcak geliyor bana. Bizimkiler gibi yolunacak kaz mantığıyla pek bakmıyorlar, en azından şimdiki yıllarda. Hala rekabetçi mantığıyla yaklaşıyorlar pek çok konuya. Beni asıl cezbedenlerin başında bu geliyor, eh arabalarıda artık çok daha başarılı her açıdan