Hocam viraj demir çubuğu komple değişti ancak ses düzelmedi; Superb'de bu kasada viraj demir çubuklarındaki lastikler tek başında değiştirilemiyor, sistem biraz daha farklı.. Ancak dediğim gibi viraj demir çubuğu -diğer adıyla terazi kolları- komple değişmesine rağmen ses mevcut..
@adorno; konuyu siz de yakından takip ediyorsunuz, benden başka Superb aracında bu sorunu yaşayan herhangi bir kullanıcı konuya yazmadı hatırladığım kadarıyla..Bu nedenle şu aşamada ancak tek başıma hareket edebiliyorum, ne kadar sonuç alabildiğim de ortada işte..
Demek istediğim,skoda türkiye yani yuce oto ya hep beraber,sizin yaşadığınızı eleştiren ve mağduriyetinizi giderilmesini istememiz gerektiğini düşünüyorum.
Mesela,....isimli arkadaşımızın....şasi numaralı aracında yapılan tüm işlemlere rağmen problemi giderilememiştir.Bu sorun hem markanızı hem bir skoda kullanıcıları ve sevenlerini üzmüştür.Sonuç olarak arkadaşımızın mağduriyeti halen devam etmekte,marka imajınız zedelenmektedir.Gereken hassasiyeti skoda forum üyesi-seveni-sahibi olarak göstermeniz beklentisi içindeyiz.
gibi bir e-mail i
tüm forum üyeleri aynı alıcıya gönderirse daha etkili olur demek istiyorum.
Ki yapmamız gereken şeyin bu olması gerek diye temenni ediyorum ve umarım olgunlaşır bu fikrim.Bundan sonra olacak şeylere de emsal teşkil eder.