Ender Bey, videoyu bir kaç defa izledim, öyle yazıyorum.
Bu ses sadece tümsekten geçerken ve kasislerden yapıyorsa bana göre normal bir ses,
Muhtemelen bu durum süspansiyonlarla ile ilgili bir durum.
Ama her zaman, düz yolda, asfaltta yapıyorsa normal değil, çözüm üretilmesi gerekir.
Bugün ya da yarın özellikle aracımın teybimini açmadan sessiz bir ortamda, özellikle de kasislerin bol olduğu bir yerde aracımı kullanacağım, o zaman düşüncemde farklılık olursa tekrar yazarım.
Bir de aracın çok fazla açılıp kapanması, sökülüp takılması iyi bir şey değil, bunu sıklıkla ameliyat olan hastaya benzetebilirsiniz.
Hiç ameliyat olmayan mı sağlıklı olur, yoksa sık sık ameliyat olan mı ?
Cerrahi müdahale çok elzem olduğunda ya da sorunun kaynağı net olarak tespit edildiğinde başarılı olur ve sonuç alırsınız.
Sizin durumunuzda birinci olarak ; varsa ki eğer, sorunun nereden kaynaklı olduğu belli değil.
İkinci olarak da sök-tak, aç-kapa arabanıza zarar verebilir, başka sorunlar oluşmasına yol açabilir.
Benim size tavsiyem sorunun kaynağı NET olara tespit edilmeden ARACINIZDA SÖK-TAK-ARAŞTIR-BUL-YAP yönteminden uzak durmanız.
Çözümden ziyade çözümsüzlük üretir, kaldı ki Skoda Yetkili Servislerindeki ustalara da ne kadar güveneceğimizi bilmiyoruz.
Benim vites etrafındaki deri parçanın bir dişini kırmışlar, geçenlerde farkettim bu işlerden anlayan bir arkadaşın yardımıyla,
Ama kızdım mı, hayır, ortada art niyetli, kötü niyetli ve kasıtlı bir yaklaşım yoktu, üstelik ekstra bir isteğim oldu, onlar da yardımcı oldu,
Ben gitsem servisteki müşteri danışmanına söylesem hem etik olmaz, hem de şık olmaz, bu konu biz de kalır.
Müşteriye zararı telafi edebilecek hataları hoş görüyoruz, biz daha önce bu forumda detaylarıyla bahsettiğimiz Ankara Skoda Ata servisinin yaptığı terbiyesizliği, müşteriyi paradan ve maddeden ibaret gören yaklaşımlarından hazzetmiyoruz, o zamanda emin olun bu anlayışlarımızın hiç birini göstermiyoruz.
Neyse konu dağıldı biraz, yazarken bi bakmışım konu buraya gelmiş.
Tavsiyelerimi bence dikkate alın, yapabileceğim bir şey varsa yazın,
Ben ikinci bir testi yaptıktan sonra yine yazarım.
Not:
Vites topuzu etrafındaki derinin dişlisi Ankara Skoda Atada kırılmamıştır, zaten tercih ettiğim bir servis de değil bu servis, bana göre hiç gidilmemesi gereken bir servis.