Bence onlar lüks araba içindeki insan değil, insan kalıbı içindeki hayvanlarmış. Hiç gereği yok canınızı sıkmayın. Aracınızla mutlu olun yeter. Yıllarca broadwayimiz vardı, severdim keratayı babamda zor ayrıldı. Üzerindeki kıyafete altındaki arabaya göre insanı değerlendirenleri zaten dikkate almamak gerek. Alınganlık yapma , keyfine bak....
Değerli yorumunuzdan ötürü teşekkür ederim çok mutlu oldum iyiki sizler varsınız artık kendımı dahada iyi hissediyorum.Sevgilerimle
Adam olmak kolay değil maalesef, canınızı sıkmayın, geçmiş olsun.
Bu arada; aracınız stop ettikten sonra geri marşa bastığınızda çalışıyor mu? Yoksa uzun süre uğraşmanız mı gerekiyor? Bir de gaz yemeyle ilgili herhangi bir sıkıntısı var mı?
Çok Teşekkür ederim.. Arac stop ettıkten sonra marsa basınca calısmıyor ne gazda ne benzınde.. Ancak rampada olursam vurdurumca calıyor araç.
Hocam onlar adam değilse sen mi adam ediceksin bu saatten sonra??
Terbiyesizlik yapmışlar sizse boş yere canınızı sıkmışsınız..
İnşallah daha iyileri sizlerin olur.. Çok sevdiğiniz felica nızında sorunu çözülür kapalı garajınızda hafta sonu gezintilerinizde kullanırsınız
Çok teşekkür ederim güzel desteğiniz ve dilekleriniz için.. Sonsuz sevgi saygılar.
Kardeşcim kendi adıma bende sana bunu paylaşıp anlattığın için teşekkür ederim..
Sen üzme canını diyeyim ama ne yazıkki aynı durumları ben çok yaşadım ve bazı kere aldırmadım ama bazende belki ayıp olacak ama dalaşmadım değil..
Biz toplum olarak nereye gittiğimizin farkında olmayan milletiz heralde.
Bu sadece senin anlatığın durumlarda değilde, yolda giderken bile abartmadan söyleyeyim 5 saniye duraklasan hemen arkadan daaat korna. Neymiş.. Bekliyormuş.. Peki hiç adres soramam mı? yada arabada bir problem olamaz mı? vs. Olur elbet.. Ama bir sabırsızlık bir ukalalık almış başını gidiyor ortalıkta.
Senin durumu çok yaşadım derken; benim 1956 Chevrolet'm var. Altındaki yeni araba ile yolda giderken önünde giden eski model arabayı hazmedemeyip terbiyesizlik yapanıda gördüm.. Halbuki yemin ederim herkes gibi benim arabamda aynı gidiyordu.
Bir ne oldum hali aldı başını gidiyor. Nacizane tavsiyem; Görme, Duyma, Aldırma..
Selamlarımla..
Kemal Bey olayı çok güzel özetlediniz ve inanınki şuan tebessüm içerisindeyim tesekkür ederim desteğinizden ötürü.. İnsanın en çok zoruna gidende yanımda eşim var iken bunu bana yapmaları.. Sağolsun eşim bana sonsuz destek verdi ama içten içie üzülüyordum yanındayken... Trafik saygı işidir kavramı gerçektende çok önemli bir oldugur her ne kadar basit bir sözmüş gibi görünsede.. Sanırım ortak yaşadığımız durumlar olmus. ( Herkes için söylüyorum ) Trafikte giderken
arkadan afedersiniz dibimize kadar girip bizi zora koyan insanlar dolu trafik... Tekrar çok teşekkür ederim ve Sonsuz saygı sevgiler sunuyorum size.