Bugun sanayiye gittim arkadaslar.
Aracimin termostatinda bi sorun vardi, uzun yolda hararet 0in uzerine cikmiyordu.
Neyse adama basta bunu dedim, termostatinin degismesi lazim sanirim diye, adam bindi arabaya bos bi yolda 90 la bi sure gitti, hararetin dustugunu gordu. (Sanki yalan soyluyoruz). Neyse geldik tekrar dukkana, pc yi bagladi arabaya, termostat arizasi verdi. Tamam sorun termostatta dedi (ben soka ugradim nasil olur falan diye). Sonra ne yaptiysa, arizayi sildim dedi simdilik, Parca fiyati alalim dedi. biyerleri aradi 250 lira termostat 100 lirada iscilikmis. sensor falanda degisicekmis.
Yani bu insanlara usta degil, cirak demek bile yanlis. Yahu insan hemen orda bi motor kapagini acip termostatin durumuna bakmazmi. Almis eline pcyi ne diyosa o. Termostatin yaninda bir surude sey degistiriyo. nasil ustaysa. Aldim arabayi dondum. baska bi yerede gosteremedim. zamanim yoktu.
Forumda bi konuda bi arkadas termostatin nasil degisecegini gostermis. sanirim netten alip kendim degisicem. yada ankaraya gidince arabayi ben kendi ustama vericem. sehir icinde problem pek yok zatende, sehir disina cikarkende battaniye aliriz artik yanimiza :lol:
Sarj dinamosu ikazi bir daha yanmadi bu arada arkadaslar, onuda sordum komurleri 110a falan degisiyomus.