Ben Nokia c6-01 kullanıyorum Symbıan 3 işletim sistemi var bence süper aramadığım özellkler var telefonda illaki Android istiyoum diyorsanız eğer bence ileride sıkılacaksınız çünkü en sonunda o uygulamalar size bıkkınlık verecek he evet 2-3 ay elinizden düşüremeyeceksin ama sonra sıkılacaksın ben Nokia N9 öneriyorum meego işletim sistemli ha birde şunu söleyim dün electro world e gittim samsung galaxy s2 yi test ettim bana nokiamdan daha hantal geldi mesela star tv yi açmak için hem s2 ye hem c6-01 e aynı anda dokundum c6 daha çabuk açtı ve görüntüyü verdi navigasyon desen garminin navigasyonunu yükledim şimdi türkiyeyi avucumun içi gibi biliyorum neyse çok uzattım bence Nokia iyi bir tercih olur şimdiden hayırlısı olsun
Bu yazdıklarınızın tümü hayal ürünüdür umarım :++:
GalaxyS2 den önceki telefonum Samsung i8910 HD idi.. Symbian s60 V5 İşletim sistemine sahipti (Şu en 97 deki yani nokianın bildiğimiz symbianı,aynısını buna uygulamışlar)
O telefonu satıp kurtulduktan sonra birdaha Tövbe etmiştim Samsung ve Symbian bir cihaz almamaya. Allahtan Samsung gidip Googleden Androidi aldıda bende o sebeple S2 ye terfi etmiş oldum.
Gelelim şu Hız konusuna..
Yahu Çift çekirdekli 1.2 GHz ARM Cortex-A9 işlemcili Şuanda Dünyanın en hızlı telefonu kabul edilen Galaxy S2 ile neredeyse üst düzey cihazlarının satışı durma noktasında olan Nokia yı nasıl bir tutabiliyorsunuz ?
İphone 4S bile Güç kıyaslamalarında S2 den geri kalır durumda,nası oluyoda Nokia önde olabiliyor ? Web browserda Tüm sayfa yazıyı baştan aşağıya tek parmakla inebildiğiniz tek sistem şuanda Android.. İOS da bile yapamıyorsunuz bunu !
Nokia önce 10 senelik Symbiandan kurtulmayı becersin..
Android işletim sisteminin hemen hemen 70-80% ini kullanmış biri olarak,Android ile ilgili Piyasadaki her türlü Rom ve Custom Firmwareyi denemiş biri olarak
Şuanda Linux tabanlı Android işletim sistemine yaklaşabilicek tek sistem Applenin İOS udur.. Oda artık durma noktasına geldiki androidin gelişim hızına yetişemedi 4 senedir aynı altyapı ile telefon üretimi yapıyor.
Androidde ise Her kurduğunuz Firmware (Güncelleme) Size yepyeni bir telefon sunuyor.
O yüzden kimse çıkıpta hala En iyi Telefon Nokia mantığında ilerlemesin.. O eskidendi dostlarım,Nokia telefonlarda Snake olan dönemlerde evet Nokia en iyi telefondu.
Ocakda birçok Cihazda yayınlanması beklenilen İCS (İce Cream Sandwich) Android 4.0 Güncellemesinden ekran görüntüleri ;