Arkadaşlar bende 1100 tl ye kadar telefon bakıyodum. Lg ******* P895 Vu alıcam sanırım bugun teknosadan. Önerilenizi nelerdir kullanana varmı acaba ıcınızde ?
onun yerine LG Nexus 4 öneririm. LG güncelleme konusunda hep geri kalan bir firmadır. ama Nexus 4 direk Google'ın kendi telefonu olduğu için her çıkan Android güncellemesi ilk olarak bu cihaza gelir. fiyatı 1400 lira civarı ama daha aşağıya bulmak mümkün.
bende karar veremedim ne alsam diye ama öncelikle telefona e-kur'an yüklemeyi düşünüyorum detaylı arama yapabileceğim,ayrıca note alırken hızlı el yazısıyla yazabileceğim bişi olmalı ama bu sadece note II demi var onu bilmiyorum.
kalem olayı sadece Galaxy Note serisinde var diye hatırlıyorum.
ne alırsanız alın çakma imei'li telefon almayın, özellikle Samsung'lar için, telefon ayarı kaybetti mi bi daha kendine gelemiyor, her güncellemede imei siliniyor ve hat çekmiyor. imei yazılsa bile seri no'da silindiği için yine şebeke problemleri baş gösteriyor. 2. el alacaksanız Tr distribütörü tarafından satılan cihazları almaya çalışın, pasaport kayıtlı yada çakma imeili cihazlardan uzak durun