Can bey merhaba med 17 ler artık çözüldümü benim megane 1.4 tce var güvenli sınır olarak 157 bg ve 250 nm torka çıkmak istiyorum yoksa hala beklemeye devam mı edeyim
Merhabalar med 17ler çözüldü evet yapılabiliyor. Sizin megane 1.4tce de med17 degil valeo beyin var. bu araçlarıda yapabiliyoruz. Daha önceki yaptığımız uygulamada +39 hp e kadar ölçtük fakat sağlıklı değerin +27-30 hp ve + 40-50 Nm arasındaki değer olduğunu söyler ve bunu öneririm sizin için. OBD soketinden işlem yapılabiliyor garantide herhangi bir sıkıntı çıkmıyor serviste anlaşılma şansı 0 .. dilediğiniz zaman haber verin yardımcı olurum.
Can bey sizden dizel ve benzinliler için bu chip konusunda yeni bir başlık istiyoruz
Açalım chip tuning diye bir konu o zaman..
Atmosferik Benzinlilerde Pek İşe Yaramıyor . Paranıza Yazık Diyebilirim
Atmosferik benzinlilerin birçogunda ersinin dediği gibi ciddi bir artış olmadığından bende aynısını söylüyorum harcanılan paraya yazık diye.. fakat tamamında değil
Turbo araçlarda ise gerek benzinli gerek dizel araçların tamamında kesinlikle emin ellerde yapıldıktan sonra fiyat fayda oranında en mantıklı işlem chip tuning tir..
Saygılar