0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maksat makara bea, başka bir espirisi yok Bak yeni üye olan CüneytzZ ile de çok makaramız vardır yolda,gülmekten yolda zor duruyorum öyle diyeyim.
Süper süper süper bir gün oldu gerçekten Hayırlı olsun tekrardan Gökçen abim Son fotoğrafların komposizyonu çok hoşuma gitti renk ayarını yapmadan ben çekmiştim acelemiz olduğundan Can da onları tamamlamış güzel olmuş Boncuk konusunu açmıyorum hadi yine iyisin ( tamamen şakasınaydı unutma )
Alıntı yapılan: gokcen59;300180Teşekkürler Sercan'ım, o gördüğün arabada 3 kat colli 476s var, valla colliye laf atarsan forumda üşüşürler başına söyliyeyim. Su tutmama özelliği taznikli suda sadece boncuk yapması değildir detaycı adamsın bunu hatırlatmıyım yani ayıp Boncuk istersen buyur :hhh:Valla Gökçen abim bilmiyorum ben gördüğümü söylüyorum ne su kayıyordu ne boncuk vardı 10 yıllık bakımsız arabanın boyası gibiydi fotoğrafları bende yüklemiyim şimdi :++::++::++::++::++::knp:
Teşekkürler Sercan'ım, o gördüğün arabada 3 kat colli 476s var, valla colliye laf atarsan forumda üşüşürler başına söyliyeyim. Su tutmama özelliği taznikli suda sadece boncuk yapması değildir detaycı adamsın bunu hatırlatmıyım yani ayıp Boncuk istersen buyur :hhh: