Arkadaşlar sabırsızlıkla beklediğimiz yeni aracımıza kavuştuk nihayet, taaa İtalyalardan kalktı geldi,
Yaris 1.3 CVT 7 ileri 100 hp + Konfor plus paket
Eşim renk konusunda kırmızı düşünüyordu ama bir türlü bulamadık, en son siyaha karar kıldık, artık elimizden geleni yapıcaz, rahat, konforlu tatlı bir araç, eşim artık ev oturmalarına giderken arkadaşlarının açık adresini istiyor navigasyonu varya :++:, şimdilik gayet memnunuz, hep de öyle olur inşallah, Rabbim herkese en iyilerini nasip etsin
resimlerini ekliyorum
( Note : Aracı alma dönemimizde yıkama konusunda hassas olmalarını çok rica ettim ,hatta sadece su tutun verin dedim, ama işgüzar yıkamacı su tutmuş ve bezle güzelce silmiş, tabi arkasında bir süre örümcek ağı...
satıcı durumu kurtarmak için aracı yarın teslim edelim biz burada pasta yaptıralım dedi ama adam yapıcanı yapmış,
Açıkcası bu konuda volkswagen tebrik ediyorum plazalarındaki araçlarında bi tane çizik yoktu, toyota müşteri memnuniyeti diyor ama hala servis sonrası araçları fırça ile yıkıyorlar,
sıcak bi havada uygulama yapayım diyorum, acaba Aquartz reload maskeler mi bu çizikleri en azından bahara kadar olmadı glaze + colli yapayım artık)
Teşekkürler