Trafikte kendini düşünen insanları görmüşünüzdür. Aman bana bişey olmasın,ben geçeyim,ben gireyim başkası girmesin HATTA TERS YÖNDEN GELİP SİZE SELEKTÖR atanlar yokmu,bizim insanlarımız böyle işte.
Geçen gün başıma geldi,size anlatayım istedim. Trafikde zor durumda kalan insanları ne yazıkki düşünen yok ! Örneğin birtanesini anlatayım,küçükmece tarafındayım, sağ şerit ilerde tek şerit haline geliyor yanlış park edenler yüzünden. Soldanda clio ışığa rağmen ve şehir içi yayaların olduğu yerden deli gibi geliyor, sağ şeridin ilerde tek şerit olucağını anladı bu teeeee 2km öteden selektör atmaya başladı,acelesi falanda yok gerekirse sağ şeritteki kartalın üstüne çıkcak.Kartaldaki adam ne yapsın mecbur sola giricek,yavaşlıyamaz,park eden araca vurucak, bunlar sol şeritte sıkıştılar,clio korna caldı küfür etti falan,o clionun içindekini cıkartıcan dışarı... herneyse. Karaladım bişeyler anlamanız için
Ulan herife bak yaa derken, ertesi gün okula giderken aynı şey başıma geldi, accayip bir yağmur, 90ı geçmiyorum, orta şeritteyim solumdada bir jazz var kadın şoför,benimle aynı gidiyo bir türlü sollıyamadı, sağımda bir ısuzu kamyon var ilerde tam onu geçiyorum, bu birden önüme bi kırdı sinyal falan yok,önünde arızalı bi arabada yok,sola kırmam icab etti hızlıca sinyal verdim.Aksi takdirde kamyona giricem yandan,ANA! jazz selektör attı yol vermedi burnunu kaldırdı,bi yandan kamyon iyice girmesin diye selektör atıyorum bi yandan jazz a sıfır yanaştım, durulcak gibi bir pozisyonda değil,ya o an nasıl sinirlendim anlatamam, ikiside katil yeminediyorum. Böyle bir kendini düşünme anlayışı var mıdır ya ?