0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teyp ne durumda acaba? yani yenimi eski mi ne kadar kullanılmış bilgi verebilirmisiniz. aslında ben 500 tl ye buldum ama sizin rcd510 hakkında da bilgi alabilirmiyim biraz
rcd 510 var bende 600 e verebilirim vosvagen de 450 euro kadar fiyatı
ben de talip olabilirim. ama sadece cerceveyi kolay bulur muyum bi de bulursam kesin olur mu. onun dusuncesindeyim.
Ben de standart teybi çıkartıp yerine Zenec 2010 taktırdım, rcd 510'u da araştırmıştım, uyumlu, sadece çerçeve değişimi gerekiyor, o da 80 TL civarında. Soket MFD bilgi sistemi vs uyumlu.
zenec i kaça taktırdın acaba? zenec i doğuş grubu özel olarak getiriyormuş ve işviçrede özel olarak skodaya uygun yapılıyormuş bütün fonksiyonlarıyla çalışıyormuş diye duydum sence?
Bence Herzaman Orjinaldan şaşmıcaksın onu yapan mühendis yapsaydı o teyp i yapardı zaten saygıLarr
arkadaşlar bende 2010 octavia classic 1.6 tdi var. acaba vw rcd510 serisi teypler bizim arabaya uyarmı? sanırım farklı tipte çerçeveler satılıyormuş teyplere uyumlu ama olurmu acaba? şahsen bir bolero diye kalkıpta bir dünya para vermek istemiyorum teyp işine.