škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2011 Ford Fiesta

Ziyaretçi · 22 · 8103

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Allah kaza bela göstermesin Efe güle güle kullan :)

06lkn66

• Ziyaretçi

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 06lkn66;303493
Hani la araba nerde :)

görünmüyormu fotolar?

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun efe güle güle kullan :) Yanlız bir an kendim için düşündümde bana gelmez bu araba.Şöför koltuğuna oturduğum an arka koltuk iptal zaten :D

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Görünüyo sorun yok linklerde..
Ama tek sorun var,araba ahır gibi,kusura bakma Efe kardeşim ama beni kessen bu kadar kirletemem,hadi kirlettim diyelim böyle binemem :lol:
Şaka bir yana baharda şöyle güzel bi girişirsin kerataya,cıncık gibi edersin :)

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Can;303499
Ama tek sorun var,araba ahır gibi,kusura bakma Efe kardeşim ama beni kessen bu kadar kirletemem,hadi kirlettim diyelim böyle binemem :lol:

Bana görünmüyodu arkadasim :) simdide bit kadar foto büyümüyo bilgisayardan bakmam gerekecek tekrar hayirli ugurlu olsun topraam kazasiz belasiz insallah :)

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tamam arkadaşım ortamı germeye gerek yok !

:lol: :lol:

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kadir_;303498
Hayırlı olsun efe güle güle kullan :) Yanlız bir an kendim için düşündümde bana gelmez bu araba.Şöför koltuğuna oturduğum an arka koltuk iptal zaten :D

aynen :D heleki arabayı koltuk geride sürmek isteyenler hiç almasın :)

Alıntı yapılan: Can;303499

daha arabayı perşembe günü yıkattım :( kar yağmur çamur derken binip inen kirletiyor ama şu kış geçsin hele allahın izniyle bakım şart mosmor gezerim :D

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kazasız belasız kullan kardeşim,hayırlı olsun.

Ben Kadir'le test ettim, arkaya sığıyor,hatta ön koltuk hafif gerideyken :D Sercan'lada test ettim. Fabişde tek sorun içi sade işte, zamanla onuda halledicem :)

@Can  ya ben bu çocuğu döverim :D adam yeni almış arabasını dur daha Bismillah kirli olucak tabi, kış ayında alınınca haliyle böyle oluyor,bende ilk hafta yıkatamamıştım evrak işleri yüzünden, içi leş gibiydi. :)
-------------------------------------------------

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;303527
Kazasız belasız kullan kardeşim,hayırlı olsun.

Ben Kadir'le test ettim, arkaya sığıyor,hatta ön koltuk hafif gerideyken :D Sercan'lada test ettim. Fabişde tek sorun içi sade işte, zamanla onuda halledicem :)

@Can  ya ben bu çocuğu döverim :D adam yeni almış arabasını dur daha Bismillah kirli olucak tabi, kış ayında alınınca haliyle böyle oluyor,bende ilk hafta yıkatamamıştım evrak işleri yüzünden, içi leş gibiydi. :)

o konuda en güzeli benim araba hep pis her zamanda mazeretim var kışın yağmur çamur yazın tarlada gezmekten toz toprak doluyo niye kendimi yorup temizletiyim :D

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: 06lkn66;303538
o konuda en güzeli benim araba hep pis her zamanda mazeretim var kışın yağmur çamur yazın tarlada gezmekten toz toprak doluyo niye kendimi yorup temizletiyim :D
Sana özel tarlada gezinmeyen, başka bir fabia lazım ;)
-------------------------------------------------

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: gokcen59;303554
Sana özel tarlada gezinmeyen, başka bir fabia lazım ;)

bizim olupta tarlaya girmeyecek arabayı yakarlar barındırmazlar evde :D mercedesle bile tarlaya girdik laptop yanımda olsaydı mercedesin girişi var ama çıkışı yok tarladan saplandı kaldıydıda traktörle çekmiştik videoları vardı bilgisayarda :)

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Guzel secim yaomissin allah kazasiz belasiz kullandirsin
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı osiiso

• ST Sivas Şubesi
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bizim karşıda da Patlıcan moru Fiesta var, güneşli havalarda ve temizken muthiş duruyor, Güle güle kullanın kazasız belasız güzel günlerde inşallah :)
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

"2007 Corolla 1.6 MMT Xenon+VSC"